богато на фосфор
лесно
4 порции
40 мин
За една порция:
522 ккал
мазнини 28 г
холестерол 220 мг
въглехидрати 44 г
протеини 22 г
фибри 4 г
необходими продукти:
4-5 картофа
4 яйца
1/2 ч.ч. сметана
2 с.л. майонеза
200 г кашкавал
сол и пипер на вкус
начин на приготвяне:
1 Обелете картофите и ги сварете в подсолена вода. Нарежете ги на едро и ги сложете в огнеупорен съд. Овкусете ги със сол и пипер.
2 Разбийте яйцата със сметаната и майонезата, добавете настъргания кашкавал. Залейте картофите.
3 Запечете ги на 200°С за около 20 мин, или до стягане на яйцата.
Добавете натрошено краве сирене по желание.
Коментари (0)
Вашият коментар