Познавате Габриела Цулин от нейния прекрасен кулинарен блог, а преди време сме ви срещали с нея и с някои от нейните изкусителни рецепти. Габи издаде първата си кулинарна книга със здравословни кето рецепти и сме горди да ви съобщим, че тя ще публикува избрани от тях специално за читателите на mila.bg.
Бисквити "Дантелки"
От посочените продукти излизат 6 броя слепени бисквити.
Продукти:
40 грама настъргана моцарела
20 грама еритритол
цейлонска канела
30 грама веган течен шоколад без захар
Приготвяне:
Разпределете от настърганата моцарела на 12 места - като малки овални купчинки.
Аз използвах силиконова форма за френски макарони.
Поръсете еритритол и цейлонска канела върху настърганата моцарела.
Печете на средно ниво във фурна, загрята на 200 градуса.
Печете около 5-6 минути и извадете от фурната.
Оставете ги да се охладят и ги слепете две по две с веган течен шоколад.
След това ги поставете в хладилник, за да може да стегне и течният шоколад.
Приятен апетит!
"50 здравословни кето десерта" на Габриела Цулин:
- Рецептите са лесни, бързи и вкусни.
Изпробвани и опитвани по няколко пъти, и то от хора, които не се хранят кето.
- Рецептите са подходящи за вегани и вегетарианци.
*12 веган рецепти
*21 рецепти Без млечни продукти
*23 рецепти Без яйца
- Рецептите са подходящи за хора, които се хранят без глутен.
- Рецептите са подходящи за хора, които се хранят НВ-ВМХ (нисковъглехидратно - високомазнинно).
Коментари (0)
Вашият коментар