Напишете дума/думи за търсене

моцарела

;
7 странни правила за хранене и пиене, които трябва да следваме, когато сме в Италия

7 странни правила за хранене и пиене, които трябва да следваме, когато сме в Италия

Времето за хранене в Италия може да бъде доста негъвкава афера в сравнение с навиците в американски стил „храня се, докато стоя до кухненския плот и ровя в телефона си"

Фурми в прошуто

Фурми в прошуто

богато на фосфор лесно 6 порции 10 мин За една порция: 136 ккал мазнини 1,7 г холестерол 25 мг въглехидрати 12 г протеини 19 г необходими продукти: 12 фурми 12 слайса прошуто 2 топки моцарела сол и

Печени брускети с домат и чушка

Печени брускети с домат и чушка

богато на витамин A лесно 5 порции 10 мин За една порция: 116 ккал мазнини 2 г холестерол 7 мг въглехидрати 12 г протеини 15 г фибри 1,8 г необходими продукти: 1 франзела масло за намазване 1

Здравословни бисквити "Дантелки" с три продукта

Здравословни бисквити "Дантелки" с три продукта

Познавате Габриела Цулин от нейния прекрасен кулинарен блог, а преди време сме ви срещали с нея и с някои от нейните изкусителни рецепти. Габи издаде първата си кулинарна книга със здравословни кето

Моцарелата - италиански дар за небцето (+рецепта за домашна моцарела)

Моцарелата - италиански дар за небцето (+рецепта за домашна моцарела)

Истинската моцарела се прави от биволско мляко и има порцеланово бял цвят. Вътрешността й е еластична и пастообразна, с дъх на сметана. Произхожда от местността на Неапол.

X