богато на тиамин
лесно
12 порции
45 мин
За една порция:
224 ккал
мазнини 7 г
холестерол 87 мг
въглехидрати 22г
протеини 15 г
фибри 0,9 г
необходими продукти:
тесто за пица
500 г кайма
1/2 глава лук
1 яйце
1 с.л. галета
сол и пипер на вкус
начин на приготвяне:
1 Смесете каймата с нарязания лук, яйцето, галетата. Добавете сол и пипер на вкус.
2 Разточете тестото върху набрашнен плот. Разрежете го на квадрати. Сложете от каймата в средата на всеки. Повдигнете краищата и ги притиснете, за да се образуват гнездата.
3 Сложете ги да се запекат на 170° за около 30 мин.
Поръсете гнездата с настърган кашкавал още докато са топли.
Коментари (0)
Вашият коментар