Необходими продукти:
100 г сурови бадеми
100 г сурови лешници
15 фурми
1 с.л. мед
1 ч.л. канела
2 с.л. кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във вода за няколко часа, така бонбоните ще станат много по-меки и по-сочни.
Почистете фурмите от костилките. Изсипвате накиснатите ядки заедно с почистените фурми и меда в блендер и ги смелете, но не до гладка еднородна каша, а докато ядките станат на много ситни парченца, така парченцата ядки ще се чувстват и в самите бонбони.
От сместа оформете бонбони с желаната от вас големина. Половината от тях оваляйте в канела, другата половина в кокосови стърготини. Друг вариант е да оваляте суровите веган бонбони в какао.
Коментари (0)
Вашият коментар