Напишете дума/думи за търсене

рецепти

;
Пащърнакът - пренебрегнат, а суперполезен

Пащърнакът - пренебрегнат, а суперполезен

Зеленчуците са най-полезвата част от нашето ядене през деня. Постоянно се опитваме да увеличим тяхното количество в менюто, както и да ги разнообразим

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

Ако седмица след Великден ви втръсне от вкуса на козунака или пък той започне да изсъхва, можете с остатъците от него да сътворите нещо ново и още по-сладко. Ето няколко идеи

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Дори да не се запасим с прекалено много храна, все ще остане нещо от великденската трапеза. Какво да правим с тези остатъци, за да не ги хвърляме, вижте сега

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти първа част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти първа част

Всяка година ви даваме идеи какво да направите с остатъците от празничната трапеза и тази година няма да изневерим на традицията. Яйцата, мезетата, агнешкото С варените яйца може да направите стотина

Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Гергьовден наближава, а с него и трепетното приготовление на празничната трапеза. В „Ястия с агнешко” ще намерите голям набор от рецепти за приготвяне на това месо

Орехов кекс със сушени боровинки

Орехов кекс със сушени боровинки

необходими продукти: 3 яйца 1 ч.ч. захар 2/3 ч.ч. кисело мляко 1/2 ч.ч. олио 2-3 с.л. меко масло 1 ч.л. сода за хляб 1 1/2 ч.л. бакпулвер 2 ч.ч. брашно 1/2 ч.ч

Какво да сготвим с пресен босилек

Какво да сготвим с пресен босилек

Първо, на всяка цена си купете босилек в саксия. Цената е обикновено колкото на връзка и половина отрязан такъв, но ще издържи далеч по-дълго. Босилекът в саксия се полива често и обича светлина

Палачинкови рецепти от целия свят

Палачинкови рецепти от целия свят

Кулинарните историци все още не са успели да открият на кого принадлежи честта за изобретяването на палачинките, но едно е сигурно - от няколко века това лакомство е познато на хората

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго

Как да избираме и готвим агнешко

Как да избираме и готвим агнешко

Много хора смятат, че агнешкото месо е мазно. Диетолозите обаче са категорични, че в него има три пъти по-малко мазнини от свинското, което означава, че и холестеролът е чувствително по-малко

X