Познавате Габриела Цулин от нейния прекрасен кулинарен блог, а преди време сме ви срещали с нея и с някои от нейните изкусителни рецепти. Габи издаде първата си кулинарна книга със здравословни кето рецепти и сме горди да ви съобщим, че тя ще публикува избрани от тях специално за читателите на mila.bg.
Фъстъчени капки
Продукти:
60 грама сурово какаово масло
30 грама фъстъчен тахан
30 грама кокосово брашно на прах
Приготвяне:
Разтопете какаовото масло и добавете към него фъстъчения тахан и кокосовото брашно.
Разбъркайте добре и изсипете сместа в сладкарски пош.
Отрежете малък отвор, за да може да шприцовате малки капки върху хартия за печене.
Поставете хартията за печене предварително върху плоска повърхност - дъска, поднос или табла.
Аз имам формичка за капки и я използвах за направата на капки.
Сложете формата в хладилник, за да стегнат.
След това прехвърлете в подходящ съд.
Използвайте по предназначение.
Приятен апетит!
"50 здравословни кето десерта" на Габриела Цулин
- Рецептите са лесни, бързи и вкусни.
Изпробвани и опитвани по няколко пъти, и то от хора, които не се хранят кето.
- Рецептите са подходящи за вегани и вегетарианци.
*12 веган рецепти
*21 рецепти Без млечни продукти
*23 рецепти Без яйца
- Рецептите са подходящи за хора, които се хранят без глутен.
- Рецептите са подходящи за хора, които се хранят НВ-ВМХ (нисковъглехидратно - високомазнинно).
Коментари (0)
Вашият коментар