богато на селен
лесно
4 порции
20 мин
За една порция:
119 ккал
мазнини 5 г
холестерол 10 мг
въглехидрати 12 г
протеини 5 г
фибри 0,8 г
необходими продукти:
4 филии хляб
100 г гъби
1 ч.л. масло
1/2 ч.л. зеленчукова подправка
70 г кашкавал
пипер на вкус
начин на приготвяне:
1 Измийте и нарежете гъбите на дребно. Сложете ги с маслото в нагорещен тиган и ги задушете със зеленчуковата подправка до зачервяване. Овкусете с черен пипер.
2 Поръсете хляба с настърган кашкавал. Добавете топлите гъби отгоре.
Запечете по желание хляба предварително във фурната или след като го гарнирате с гъбите и кашкавала.
За още вкусни идеи харесайте фейсбук страницата ни "Рецепти за здраве".
Коментари (0)
Вашият коментар