Напишете дума/думи за търсене

мляко

;
Деси от "И накрая щипка сол": От тестото за картофени питки стават всякакви печива (+рецепти)

Деси от "И накрая щипка сол": От тестото за картофени питки стават всякакви печива (+рецепти)

Десислава Енчева е стопанка на един от онези блогове, в които няма да се почувствате потиснати, че не можете да правите засукани торти, нито ще се оцъклите от изненада

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

Ако седмица след Великден ви втръсне от вкуса на козунака или пък той започне да изсъхва, можете с остатъците от него да сътворите нещо ново и още по-сладко. Ето няколко идеи

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Дори да не се запасим с прекалено много храна, все ще остане нещо от великденската трапеза. Какво да правим с тези остатъци, за да не ги хвърляме, вижте сега

2 лесни диети за преялите на Великден

2 лесни диети за преялите на Великден

След обилните трапези на Великденските празници имаме нужда от разтоварващи процедури. Можем да свалим натрупаните килограми със спорт, но и с диети. За преялите тя е задължителна Важно е да се

Рецепти, полезни за костите и сърцето

Рецепти, полезни за костите и сърцето

Полезно за костите „Печено“ смути Богато на калций лесно 4 порции 15 мин необходими продукти: 20 г кокосови стърготини 2 с.л. елда 2 с.л. тиквени семки 2 банана на едро 50 г овесени ядки 150 г

Билкови маски за лице

Билкови маски за лице

Красотата е относително понятие, но всички се стремим към нея, особено жените. Сигурно е едно – здравето и красотата вървят ръка за ръка. Красивите коса, кожа и нокти

Вкусни и полезни рецепти от коприва

Вкусни и полезни рецепти от коприва

Копривата се използва за храна от незапомнени времена. Тя е здравословен и хранителен продукт, който оказва благотворно влияние върху целия човешки организъм

Индийската кухня – многоликата чародейка на небцето (+рецепти)

Индийската кухня – многоликата чародейка на небцето (+рецепти)

Индийската кухня е една от най-разнообразните кухни в света, характеризираща се с изтънчената и рафинирана употреба на много подправки, зеленчуци, зърнени храни и плодове

10 начина да избелим тъмните лакти

10 начина да избелим тъмните лакти

Натрупването на мъртва кожа, търкането, прекаленото излагане на слънце или хормонален дисбаланс може да причини потъмняване на лактите и коленете. В тези части на тялото няма никакви мастни жлези и е

Как да направим изключително полезното ядково мляко

Как да направим изключително полезното ядково мляко

Постоянно четем за киноа, чиа, кокосово мляко и масло, брашно от лимец, годжи бери и какви ли не още суперсъставки и храни, но когато се изправим пред тях в магазина

X