богато на ниацин
лесно
4 порции
10 мин
За една порция:
108 ккал
мазнини 4 г
холестерол 39 мг
въглехидрати 4 г
протеини 12 г
фибри 1 г
необходими продукти:
4 големи листа от зелена салата
200 г сварено, панирано или печено месо
50 кашкавал
задушени зеленчуци (тиквичка, морков, картоф)
сол и пипер на вкус
млечен сос
начин на приготвяне:
1 Накъсайте месото на парчета, нарежете задушените зеленчуци на ивици, настържете кашкавала.
2 Разтворете зелените листа и във всяко сложете парчета месо и зеленчуци, овкусете със сол и пипер и поръсете с млечен сос. Завийте плънката отвсякъде стегнато.
Може да завържете внимателно рулцата със стрък зелен лук, за да не се развиват.
За още практична информация, вкусни предложения, срещи с кулинарни блогъри и специалисти по здравословно хранене търсете списание "Рецепти за здраве"
В новия ни брой ще намерите летни вкусни предложения, с които ще задоволите и най-претенциозното небце. Ще научите кои храни са подходящи за плосък корем. Ще разберете кои са тайните на хляба с квас и как се прави величествен домашен сладолед. Тук са и шест идеи за ястия с кръстоцветни зеленчуци, с които да впечатлите.
Ако сте почитатели на вегетарианството, има интересни рецепти и за вас. От страниците ни ще стане ясно кои са най-прочутите безалкохолни напитки по света, ще се натъкнете и на невероятни предложения със сирена.
Ще ви предложим рецепти за нисковъглехидратни омлети.
Ще ви срещнем и с естрагона, който придава изискан аромат на гозбата, а наш специален гост е Анатолий Попов от “Кухнята на Tolik”, който споделя кулинарните си съкровища.
В броя ще откриете меню, подходящо за деца. Ще ви запознаем и с испанската кухня, която е микс от вкусното на гърците и римляните.
От астролога и нумеролога Алена ще научите, че болестите са лечими, стига да осъзнаете коя е грешката, която ги е предизвикала. А рецептите, които не бива да ви пропускате, са над 100!
Коментари (0)
Вашият коментар