богато на фосфор
лесно
3 порции
30 мин
За една порция:
329 ккал
мазнини 12 г
холестерол 18 мг
въглехидрати 45 г
протеини 10 г
фибри 3 г
необходими продукти:
1/2 пакет макарони
1 с.л. зехтин
сол и пипер на вкус
1 чушка
1 домат
кашкавал
начин на приготвяне:
1 Сварете макароните в подсолена вода до омекване. Изцедете ги добре, овкусете ги със сол и пипер.
2 Нарежете чушката и домата и ги задушете в зехтина. Добавете макароните и разбъркайте за няколко минути.
3 Прехвърлете макароните в гювечета, добавете настърган кашкавал и ги запечете за около 20 мин на 220°С във фурната.
Използвайте по желание пармезан, добавете колбас или кайма по избор.
Коментари (0)
Вашият коментар