Напишете дума/думи за търсене

пиле

;
Как да сготвим перфектните пържоли

Как да сготвим перфектните пържоли

Дори да постите сега, запазете си тази статия, ще ви е от полза винаги, когато искате да сервирате апетитно и неустоимо месо. Пържолата е „празнично ястие“ за българина

Пилешка супа с нудъли и зелен чай

Пилешка супа с нудъли и зелен чай

необходими продукти: 6 пакетчета зелен чай ¼ малък корен белен джинджифил 2,5 л вода 2 големи глави лук на ситно 3 стръка целина на ситно 1 средна глава ряпа на кубчета 4 пресни дафинови листа 1 пиле

Пилешка супа по ориенталски

Пилешка супа по ориенталски

Гъби шиитаке, зелена салата, лют червен пипер и пресен кориандър изпълват с ароматите си тази супа от Изтока от пилешки бульон, а разбитите яйца и фидето я правят хранителна и засищаща

Пиле на скара с песто от левурда и босилек

Пиле на скара с песто от левурда и босилек

необходими продукти: 2 кг пиле 30 мл зехтин 30 мл лимонов сок сол черен пипер за пестото: 1 шепа левурда 1 шепа босилек 2 с.л. счукани бадеми 10 с.л. зехтин сол

Маслен сос с розе за пиле

Маслен сос с розе за пиле

порции: 2 ч.ч. време за приготвяне: 15 мин необходими продукти: 250 мл вино розе сокът и кората на 1 лимон 1 с.л. счукан чесън 150 г обезсолено масло на кубчета 1 с.л

Кулинарните тайни на Eрнестина Шинова (+рецепти)

Кулинарните тайни на Eрнестина Шинова (+рецепти)

Нестандартна като изказ и поведение актрисата Ернестина Шинова предпочита по-простичките и традиционни ястия. Е, владее и засуканите гозби, но знае, че здравето се кове с продукти от природата

Традиционна рецепта за пиле в бадемов сос

Традиционна рецепта за пиле в бадемов сос

Пиле в пепитория (пиле в бадемов сос) е класическа испанска рецепта с бяло месо. Тази рецепта е чудесна за вашето здраве, ако я включите в контекста на разнообразна и балансирана диета

Да си направим гхи у дома

Да си направим гхи у дома

В Индия гхи е златната храна, която присъства не само в кулинарията, но и в повечето религиозни ритуали. Маслото гхи обаче се цени широко по целия свят

Опитайте тази рецепта за вкусно пиле с бира

Опитайте тази рецепта за вкусно пиле с бира

Има много митове за употребата на алкохол при приготвянето на ястия. В страни като Италия, Франция, Аржентина, Чили и дори Испания тази техника в кулинарията има доста положителна репутация

Пълнено пиле с дроб и розмарин

Пълнено пиле с дроб и розмарин

необходими продукти: 1,2 кг пиле 4 с.л. зехтин 1 лук на ситно 4 стръка розмарин (само листата) 3 счукани скилидки чесън 200 г пилешки дроб, накиснат предварително в прясно мляко за 20 мин 2 стръка

X