Напишете дума/думи за търсене

месо

;
Храни и напитки, които не трябва да слагаме в камерата

Храни и напитки, които не трябва да слагаме в камерата

Хладилникът е едно от модерните чудеса, но понякога вместо да помага пречи. Камерата на този уред не е подходяща за приютяването на някои продукти. Ако сте любители на плодовете и зеленчуците

Храни и подправки, които топят мазнините бързо

Храни и подправки, които топят мазнините бързо

Почти всяка жена иска да се втали поне малко за лятото. Но как да стане това като има апетит? Решението е да се избират храни, които ускоряват изгарянето на мазнините в тялото. Кои са те

Какво се случва с тялото ни, ако спрем червеното месо

Какво се случва с тялото ни, ако спрем червеното месо

Може да загубите няколко килограма Червеното месо е калорично. Изключете го от ежедневната си диета и кантарът ще го отрази. „Обикновено порция червено месо е повече от действителната нужда от

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Имаме удоволствието да разговаряме с Едгар Бурс - най-популярния майстор-готвач в Холандия. Неотдавна той беше в България, за да покаже различни техники за приготвяне на телешки специалитети

Как да готвим вкусно с вино (+рецепти)

Как да готвим вкусно с вино (+рецепти)

„Обичам да готвя с вино... Понякога дори го слагам в яденето.“ Фразата на У.К. Фийлдс е доста популярна и през последните години може да се намери на табелки

Полезни и вредни храни при подагра

Полезни и вредни храни при подагра

Подаграта е сериозно заболяване, което се характеризира с нарушение в обмяната на протеини в организма. Заради повишеното съдържание на пикочна киселина в кръвта, в тъканите се отлагат урати

Два страхотни начина за приготвяне на свинско

Два страхотни начина за приготвяне на свинско

Настъпи онова време от годината, в което се готви най-често свинско месо. В българските домове то присъства на трапезата като почти задължителен продукт – с кисело зеле, с боб, в гювеч, като пържоли

Печено свинско по тоскански

Печено свинско по тоскански

необходими продукти: 2,5 кг свинско месо 2 стръка розмарин 1 с.л. копър кората на 1 лимон 4 скилидки чесън 2 с.л. зехтин 500 мл сухо бяло вино 2 глави лук на ситно 2 с.л

Грузинската кухня – най-добрите кулинарни традиции на Азия и Черноморието (+рецепти)

Грузинската кухня – най-добрите кулинарни традиции на Азия и Черноморието (+рецепти)

Грузия не е просто красива страна, известна с интересни забележителности, но и с невероятната си кухня. Според една от тамошните легенди, когато Господ раздавал земя на хората

Какво трябва да знаем за тенджерата под налягане

Какво трябва да знаем за тенджерата под налягане

Ако искате да приготвяте бързо, икономично и здравословно своите ястия, на всяка цена си купете тенджера под налягане. В нея ще готвите два пъти по-бързо, особено когато става въпрос за месо и варива

X