Напишете дума/думи за търсене

здраве

;
Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Гергьовден наближава, а с него и трепетното приготовление на празничната трапеза. В „Ястия с агнешко” ще намерите голям набор от рецепти за приготвяне на това месо

Орехов кекс със сушени боровинки

Орехов кекс със сушени боровинки

необходими продукти: 3 яйца 1 ч.ч. захар 2/3 ч.ч. кисело мляко 1/2 ч.ч. олио 2-3 с.л. меко масло 1 ч.л. сода за хляб 1 1/2 ч.л. бакпулвер 2 ч.ч. брашно 1/2 ч.ч

Първите неща, които определят съдбата на човек

Първите неща, които определят съдбата на човек

Нова година, нов късмет! Колко клиширано звучи това! Но в това клише са вярвали и нашите предци, които са гадаели по това какво предстои и какво ще се случи, в зависимост от първите неща

Какво да сготвим с пресен босилек

Какво да сготвим с пресен босилек

Първо, на всяка цена си купете босилек в саксия. Цената е обикновено колкото на връзка и половина отрязан такъв, но ще издържи далеч по-дълго. Босилекът в саксия се полива често и обича светлина

Какво точно казва подуването в различни части на тялото за здравето

Какво точно казва подуването в различни части на тялото за здравето

Подуването в различни части на тялото е нещо, което много от нас изпитват от време на време, често поради фактори като временно задържане на течности или леки наранявания

Палачинкови рецепти от целия свят

Палачинкови рецепти от целия свят

Кулинарните историци все още не са успели да открият на кого принадлежи честта за изобретяването на палачинките, но едно е сигурно - от няколко века това лакомство е познато на хората

Тънкости при приготвянето на агнешко (+рецепта)

Тънкости при приготвянето на агнешко (+рецепта)

Дойде време за едно от най-вкусните меса – агнешкото. И макар от години то да е традиционен солист на великденската и гергьовденската ни трапези, не е зле да си припомним тънкостите за приготвянето

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго

Как да избираме и готвим агнешко

Как да избираме и готвим агнешко

Много хора смятат, че агнешкото месо е мазно. Диетолозите обаче са категорични, че в него има три пъти по-малко мазнини от свинското, което означава, че и холестеролът е чувствително по-малко

Практични съвети за перфектен великденски козунак

Практични съвети за перфектен великденски козунак

Има множество рецепти за приготвяне на козунак с различно ниво на сложност и разнообразни резултати. Но при всяка рецепта е важно да спазваме няколко основни правила: Тестото не трябва да е рядко

X