богато на витамин С
лесно
4 порции
20 мин
За една порция:
177 ккал
мазнини 11 г
холестерол 28 мг
въглехидрати 9 г
протеини 9 г
фибри 1,5 г
необходими продукти:
4 домата
1 ч.л. зехтин
200 г кашкавал
сол и пипер на вкус
начин на приготвяне:
1 Измийте доматите и отрежете капачета. Издълбайте малко от месестата част. Поръсете ги със сол, пипер и зехтин. Настържете кашкавала, напълнете доматите.
2 Запечете ги във фурната на 200 С до зачервяване.
Издълбайте по желание повече от доматите и ги напълнете с яйца и сирене.
За още вкусни идеи търсете списание "Рецепти за здраве".
В новия ни брой, посветен на Великден, ще намерите неустоими предложения. Ще научите как да варите яйцата, без да счупите нито едно, кой е най-разпространеният еконачин за боядисването им, ще намерите и съвети, свързани с приготвянето на агнешкото месо, както и специална рецепта за диетичен кокосов козунак. Ще разберете повече за пролетния детокс. Тук са и шест идеи за варени яйца, с които може да изненадате семейството си на празничната трапеза.
Ако сте любители на вегетарианските ястия, има интересни рецепти и за вас. От страниците ни ще стане ясно какви са традиционните ястия по света, които се приготвят на един от най-светлите християнски празници.
Ще ви предложим втора част на безглутенови десерти, с които да подслаждате ежедневието си, без да се страхувате за здравето. Във всяка рубрика готвим и със суперхрани.
Ще ви срещнем и с джоджена – тихия господар в храната, а наш специален гост е Гергана Георгиева от Geri's Food – Вкус на женственост, която ще ни разходи из своя кулинарен свят, а Ваня Филипова от Culinary with me ще ни подшушне тайните на идеалния козунак. Нейното козуначено руло с шипков мармалад краси нашата корица.
В броя ще откриете рецепти за леки вечери, както и седмично меню срещу бръчки.
От специалиста по аура ореола Магдалена Генчева ще разберете какво пречиства копривата и как да се успокояваме след напрегнат ден,
Рецептите, които не бива да ви пропускате, са над 100!
Коментари (0)
Вашият коментар