Напишете дума/думи за търсене

Високопланинска салата

съдържа калций

лесно

6 порции

20 мин

за 1 порция

245 ккал

мазнини 21,4 г

холестерол 25 мг

въглехидрати 6 г

фибри 1,1 г

протеини 9,2 г

необходими продукти:

100 г шунка

80 мл зехтин

2 с.л. лимонов сок

2 ч.л. мед

100 г рукола

1 цикория накъсана

1 глава червен лук на шайби

35 г печени орехи

100 г настърган кашкавал

начин на приготвяне:

1 Сложете шунката на скарата. Печете всяка страна по 1 мин. Накъсайте на парчета. Разбийте зехтина с лимоновия сок и меда. Осолете и поръсете с дресинга цикорията, лука, ядките, кашкавала и шунката.

За още вкусни рецепти търсете списание "Рецепти за здраве"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X