съдържа калций
лесно
6 порции
20 мин
за 1 порция
245 ккал
мазнини 21,4 г
холестерол 25 мг
въглехидрати 6 г
фибри 1,1 г
протеини 9,2 г
необходими продукти:
100 г шунка
80 мл зехтин
2 с.л. лимонов сок
2 ч.л. мед
100 г рукола
1 цикория накъсана
1 глава червен лук на шайби
35 г печени орехи
100 г настърган кашкавал
начин на приготвяне:
1 Сложете шунката на скарата. Печете всяка страна по 1 мин. Накъсайте на парчета. Разбийте зехтина с лимоновия сок и меда. Осолете и поръсете с дресинга цикорията, лука, ядките, кашкавала и шунката.
За още вкусни рецепти търсете списание "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар