Необходими продукти:
400 г маскарпоне
100 мл кондензирано мляко
50 мл кафе
1 с.л. какао
Начин на приготвяне:
Маскарпонето се разбива с подсладеното кондензирано мляко, като кондензираното мляко се добавя на порции. Кафето се разбива със съвсем малко количество маскарпоне и се разпределя на дъното на десертни чаши. След това върху тънката кафеена смес се поставя част от разбитото с кондензираното мляко маскарпоне, после отново се добавя кафеен крем и накрая в десертните чашки с помощта на шприц се поставя от крема. Поръсва се обилно с какао и ядки по желание и се сервира веднага.
за още срещи с любими кулинарни блогъри и известни личности, които са виртуози в кухнята, практични съвети, вкусни предложения и интервюта със специалисти по здравословно хранене търсете любимото си обновено списание "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар