Необходими продукти:
4 пилешки гърди
2 разбити яйца
150 г пармезан на тънки филийки
морска сол
черен пипер
2 с.л. кокосова масло
4 ч.ч. рукола
за винегрета:
1 с.л. винен оцет
1 ч.л. дижонска майонеза
1/2 ч.л. мед
2 с.л. зехтин
морска сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
1. Начукайте леко месото и го овкусете със сол и черен пипер. Потопете в брашно, а после и в яйцата.
2. Загрейте кокосовото масло и прибавете пилешкото. Печете до златисто.
3. За да направите винегрета, смесете продуктите за него. Поръсете руколата и разбъркайте добре. Сложете месото върху канапе от рукола, а отгоре поднесете с пармезана.
Коментари (0)
Вашият коментар