Необходими продукти:
50 г какаово масло
2 с.л. какао
мед/стевия или кленов сироп на вкус
по желание ядки, стафиди или портокалови корички
Начин на приготвяне:
1. Разтопете какаовото масло на водна баня.
2. Когато маслото се втечни, добавете какаото и разбъркайте добре.
3. Подсладете с предпочитаното от вас количество мед, стевия или кленов сироп. Може да добавите ядки, сушени плодове и/или портокалови корички.
4. Извадете шоколада и го разстелете върху хартия за печене на гладка повърхност.
5. Оставете го в хладилника, за да стегне около половин час. Шоколадът е готов за консумация.
за още практични съвети, срещи със специалисти по здравословно хранене, интервюта с любимите си кулинарни блогъри и вкусни предложения харесайте страницата ни "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар