необходими продукти:
400 г череши от компот без костилки
2 ч.л. нескафе
8 бишкоти на едро
250 г крем сирене
2 с.л. пудра захар
300 г ванилов пудинг
шоколад
начин на приготвяне:
1. Изцедете черешите и запазете 1/2 ч.ч. от сиропа. Сложете кафето в буркан, добавете 1 с.л. вряща вода. Разбъркайте, докато кафето се разтопи. Изсипете към сиропа.
2. Разделете бишкотите в две чаши и поръсете микстурата с кафе. Запазете 12 череши, а останалите прибавете към бишкотите.
3. Разбъркайте добре крем сиренето с пудрата захар. Прибавете и предварително направения ванилов пудинг. Сложете и останалите череши, настържете малко шоколад и сервирайте.
за още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар