Напишете дума/думи за търсене

рецепти

;
3 страхотни рецепти, в които може да използваме остатъците от храна

3 страхотни рецепти, в които може да използваме остатъците от храна

Със следните рецепти ще спестите пари и ще подобрите качеството на хранене на вашето семейство. Добавете ги към седмичното си меню, за да се възползвате от обичайните остатъци храна

Домашен пастет от телешки дроб

Домашен пастет от телешки дроб

необходими продукти: 1 кг телешки дроб 750 мл прясно мляко 150 мл течна сметана 125 г масло 2 глави лук на ситно 150 мл уиски 1 ч.л. бахар 1 дафинов лист сол и черен пипер начин на приготвяне: 1

3 ястия с леща

3 ястия с леща

Леща с наденица, червено вино и розмарин необходими продукти: 225 г леща 750 г наденица 3 с.л. зехтин 300 мл червено вино 2 скилидки чесън на ситно 2 стръка пресен лук на ситно листата на 2 стръка

В кухнята на Нона Йотова: Правя фантастично пиле по селски (+рецепти)

В кухнята на Нона Йотова: Правя фантастично пиле по селски (+рецепти)

Актрисата и певица Нона Йотова е убедена, че всичко, което правим, трябва да е направено с любов, за да е вкусно и здравословно. Не само в кухнята, разбира се

Мъфини с ябълки

Мъфини с ябълки

богато на витамин А лесно 12 порции 30 мин За една порция: 238 ккал мазнини 9,8 г холестерол 24 мг въглехидрати 36,4 г протеини 3 г фибри 1 г необходими продукти: 2 ч.ч. брашно 1 ч.ч. захар 1 ч.л

Пътеводител на виното

Пътеводител на виното

За да се насладите на божествената напитка в пълния й блясък, никога не е излишно да се запознаете с някои дребни детайли. Винените експерти обясняват

д-р Бари Фурнаджиев: Чай с джинджифил на ден задължително при грип и настинка

д-р Бари Фурнаджиев: Чай с джинджифил на ден задължително при грип и настинка

Лечението от грип продължава по месец, а ако разболяването се повтори, отиват и два месеца. Как да се пазят все още миналите между капките, обяснява д-р Боримир Фурнаджиев – специалист УНГ

Как да готвим по-бързо

Как да готвим по-бързо

Много хора обичат и знаят да готвят, но го правят рядко, защото им отнема време. Ето няколко съвета от топкулинари как нещата в кухнята да се случват по-бързо. 1

Кардамонът – подправката за здраве и потентност (+рецепта)

Кардамонът – подправката за здраве и потентност (+рецепта)

Най-вероятно си мислите, че кардамонът е претенциозна екзотика, но това изобщо не се доближава до истината. Ако обичате индийска кухня или дори само къри в побългарен вариант

Тайните на перфектното тесто за пай (+рецепта)

Тайните на перфектното тесто за пай (+рецепта)

Паят е великолепна храна, която е подходяща за всяко време на деня и за всеки повод. Съществуват и солени пайове, но за тях ще пишем друг път. Днес във фокуса на кулинарното ни внимание са сладките –

X