Напишете дума/думи за търсене

рецепти

;
Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Той започва с опитите край печката още като съвсем малък. Неговата леля, съзряла таланта му, го насочва към професионалната гимназия по туризъм във Велико Търново

В кухнята на Мария Христоу от My Cooking Book (+рецепти)

В кухнята на Мария Христоу от My Cooking Book (+рецепти)

Мария Митева-Христоу е родом от Пловдив, израснала е в Чепеларе, а днес живее в Кипър заедно със съпруга си и двете си прекрасни деца. Гостуваме на виртуалната й трапеза

Яйчено руло с топено сирене

Яйчено руло с топено сирене

Необходими продукти: 4 яйца 1 с.л. масло сол и пипер на вкус 50 г топено сирене Начин на приготвяне: 1. Разбийте яйцата добре, добавете сол и пипер според предпочитанията си и разбъркайте. 2

Бадемови бисквитки "Сърца"

Бадемови бисквитки "Сърца"

богато на витамин А лесно 60 мин 12 порции За една порция: 245 ккал мазнини 16 г холестерол 92 мг въглехидрати 21 г протеини 3,5 г фибри 0,6 г необходими продукти: 1 ч.ч. масло 1/2 ч.ч

Храните, които предизвикват зависимост

Храните, които предизвикват зависимост

Удоволствията, които получаваме по различни начини, всъщност въздействат еднакво на мозъка ни. Но въздействието върху мозъчния център на удоволствието в известна степен е манипулация - искаме още и

Ванилова торта с крем сирене

Ванилова торта с крем сирене

богато на витамин А лесно 8 порции 50 мин + охлаждане За една порция: 470 ккал мазнини 26,4 г въглехидрати 49 г холестерол 120 мг протеини 9,4 г фибри 1 г необходими продукти: 150 г масло 1 ч.ч

Пиле в бекон и топено сирене

Пиле в бекон и топено сирене

необходими продукти: 4 долни пилешки бутчета 1 ч.л. универсална зеленчукова подправка 4 филийки бекон 2 с.л. зехтин 100 г кашкавал 100 г топено сирене сол и пипер на вкус начин на приготвяне: 1

Храни за красота (+рецепти)

Храни за красота (+рецепти)

Храната в служба на красотата може да бъде също толкова ефективна, колкото скъп крем и спа процедура. Вижте продуктите, за които кожата ще ви благодари

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Имаме удоволствието да разговаряме с Едгар Бурс - най-популярния майстор-готвач в Холандия. Неотдавна той беше в България, за да покаже различни техники за приготвяне на телешки специалитети

Хитри начини да използваме песто

Хитри начини да използваме песто

Вече може да го намерим във всеки един хипермаркет. Освен това има и разновидности – изберете едно или две бурканчета и се забавлявайте в кухнята! 1. Добавете лъжица песто в супата Добавете страхотен

X