Напишете дума/думи за търсене

пипер

;
Тарт с домати и моцарела

Тарт с домати и моцарела

богато на калций лесно 8 порции 120 мин За 1 порция: 543 ккал мазнини 30,6 г холестерол 78 мг въглехидрати 46,1 г протеини 21,2 г фибри 1,8 г необходими продукти: за кората: 1 1/4 ч.ч. брашно 1/2 ч.л.

Как да ядем куркумата, за да извлечем максимални ползи от нея

Как да ядем куркумата, за да извлечем максимални ползи от нея

Много модно стана да се яде куркума. И има защо! Жълтата подправка дължи цвета си на един пигмент, чиито лечебни свойства са наистина вълшебни. Справка в най-богатия медицински архив в света MEDLINE

Пълнени чушки с пиле и царевица

Пълнени чушки с пиле и царевица

богато на витамин С лесно 4 порции 35 мин За една порция: 434 ккал мазнини 15,9 г холестерол 33 мг въглехидрати 50,1 г протеини 26,7 г фибри 11,9 г необходими продукти: 4 средно големи чушки 2 с.л.

Що е то ДИП (+рецепти)

Що е то ДИП (+рецепти)

Ето още един вид ястие, което все по-често намира място на трапезата ни. Думата идва от английското dip, което означава „топвам”. Винаги сме имали в традиционната ни кухня сосове и разядки,

Зелени рулца

Зелени рулца

богато на ниацин лесно 4 порции 10 мин За една порция: 108 ккал мазнини 4 г холестерол 39 мг въглехидрати 4 г протеини 12 г фибри 1 г необходими продукти: 4 големи листа от зелена салата 200 г

Как да запазим по-дълго цветовете на дрехите

Как да запазим по-дълго цветовете на дрехите

Изберете си подходящата програма и дерзайте. Няма нужда да изплаквате допълнително одеждите, водата отмива чудесно вкусната подправка.

Натуропатът Ангелика Волфскийл: Не яжте месо след 15 часа

Натуропатът Ангелика Волфскийл: Не яжте месо след 15 часа

От дете графиня Ангелика Волфскийл от Германия събира рецепти за хранене и здравословен начин на живот, а от две десетилетия е натуропат и хомеопат. Графинята бе у нас,

Хапки с риба тон

Хапки с риба тон

богато на ниацин лесно 2 порции 15 мин За една порция: 277 ккал мазнини 11,9 г холестерол 64 мг въглехидрати 16,9 г протеини 27 г фибри 2,3 г необходими продукти: 1 малка франзела 20 г масло 1 стрък

Как да приготвим перфектните калмари (+рецепти)

Как да приготвим перфектните калмари (+рецепти)

След като настъпи най-силният сезон на морските храни, по пощата ни заваляха въпроси какви са тънкостите при тяхното приготвяне. Днес ще ви разкажем за калмарите.

Радослав Маринов: Ако страдате от остеопороза, забравете за месото и млечните продукти

Радослав Маринов: Ако страдате от остеопороза, забравете за месото и млечните продукти

Радослав Маринов е вегетарианец от 8 години и веган от 8 месеца. Заради любовта си към животните и желанието му да се намали стреса върху тях, не яде животински продукти – месо, яйца, мляко и сирене.

X