Напишете дума/думи за търсене

кухня

;
В кухнята на Ани Шакарян ухае на най-страхотните арменски гозби (+рецепти)

В кухнята на Ани Шакарян ухае на най-страхотните арменски гозби (+рецепти)

Ани Шакарян е много известно име в интернет, тъй като от няколко години нейният блог „Вкуснотека“ е любимо място за вдъхновение на десетки изкушени в кулинарното изкуство.

Заведенията на известните по света (галерия)

Заведенията на известните по света (галерия)

Той е твърд противник на глутена, мрази захарта и не използва млечни продукти. Новак Джокович знае от каква храна се нуждае организмът му, за да има имунна устойчивост и много енергия.

Фюжън: висшият пилотаж в кухнята

Фюжън: висшият пилотаж в кухнята

Кухнята фюжън е една от най-младите, но всъщност е продължение на хилядолетна традиция. Може да се каже, че основите й са поставени, когато първият пътешественик си е направил нещо за хапване на

Как Саиф внесе у нас крикета и пакистанската кухня (+рецепта)

Как Саиф внесе у нас крикета и пакистанската кухня (+рецепта)

Пакистанецът Саиф Рехман е първият герой от една поредица, която започваме съвместно с „Мулти култи колектив“ в рамките на кампанията им „Многообразието е вкусно“.

Рудолф ван Веен: Мисля си за романтика, докато готвя (+рецепти)

Рудолф ван Веен: Мисля си за романтика, докато готвя (+рецепти)

Световноизвестният кулинар нарече балканската кухня „открита и горда” За изкушените от кулинарията като мен идването на Рудолф в София се равнява на идването на някоя много любима рокгрупа например.

И чашите стават за декор

И чашите стават за декор

Чашите за кафе и чай са тази част от кухненската посуда, от която има в изобилие във всеки дом. Не става дума за сервизите, а за онези единични бройки,

Тази Коледа готвим заедно с Йоана

Тази Коледа готвим заедно с Йоана

Тя е една от най-известните кулинарни блогъри в България. Нещо повече – покрай хобито си Йоана Петрова открива и своята професия на сладкар. Срещаме се на Панаира на книгата в София,

Сиренето като институция

Сиренето като институция

Ще ви е нужна около половин година ако всеки ден опитвате по един нов тип френско сирене. Във всеки район на страната си има типично местен вид. Французите го консумират не като предястие,

Посети Бангладеш за един следобед

Посети Бангладеш за един следобед

Неведнъж сме правили срещи с интересни кулинари от цял свят благодарение на нашите приятели от сдружение „Мулти култи колектив”. Този път ви каним на среща с кухнята на Бангладеш.

Шеф Манчев търси новите си кошмари

Шеф Манчев търси новите си кошмари

Шеф-готвачът Иван Манчев скоро пак ще влиза в чужди ресторанти, за да помага на собствениците им да подобрят бизнеса си. Това ще стане в новия сезон на успешното кулинарно предаване “Кошмари в

X