Напишете дума/думи за търсене

кухня

;
Майстор Даци: Вкъщи ядем месо сутрин, обед и вечер. И за десерт!

Майстор Даци: Вкъщи ядем месо сутрин, обед и вечер. И за десерт!

Заради ей такива срещи я обичам толкова моята работа! И благодаря на нашите приятели от „Мулти култи колектив“, с които си партнираме в техния проект „Многообразието е вкусно“,

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

20 септември, тиха софийска уличка. В модерен и уютен ресторант шеф Манчев и шеф Шишков посрещат гости с типично българска закуска. Всъщност сервираната храна изглежда по-скоро като гурме фантазия в

Що е то брънч и има ли място у нас научаваме от легендарния готвач Фреди Бениамин

Що е то брънч и има ли място у нас научаваме от легендарния готвач Фреди Бениамин

Този уикенд София ще претърпи истинско, шарено, наситено с аромати и вкусове кулинарно торнадо. А в центъра на това събитие ще е не кой да е, а любимият чуждестранен готвач на mila.

Що е то гастросексуален мъж

Що е то гастросексуален мъж

Той и? готви още на първата среща. Разпалва я като чили и я разтапя като шоколад. Новият мъж не е просто кавалер, еманципиран, метросексуален. Той готви така, както люби, и люби така, както готви.

В кухнята на Петя Аргирова ухае на най-доброто от немската и от българската кухня (+рецепти)

В кухнята на Петя Аргирова ухае на най-доброто от немската и от българската кухня (+рецепти)

Макар да обожава да покорява туристическите пътеки в местността, в която живее, и да харесва страшно немската кухня, Петя Аргирова признава, че с мъжа й мечтаят да се върнат в България един ден.

В кухнята на Ани Шакарян ухае на най-страхотните арменски гозби (+рецепти)

В кухнята на Ани Шакарян ухае на най-страхотните арменски гозби (+рецепти)

Ани Шакарян е много известно име в интернет, тъй като от няколко години нейният блог „Вкуснотека“ е любимо място за вдъхновение на десетки изкушени в кулинарното изкуство.

Заведенията на известните по света (галерия)

Заведенията на известните по света (галерия)

Той е твърд противник на глутена, мрази захарта и не използва млечни продукти. Новак Джокович знае от каква храна се нуждае организмът му, за да има имунна устойчивост и много енергия.

Фюжън: висшият пилотаж в кухнята

Фюжън: висшият пилотаж в кухнята

Кухнята фюжън е една от най-младите, но всъщност е продължение на хилядолетна традиция. Може да се каже, че основите й са поставени, когато първият пътешественик си е направил нещо за хапване на

Как Саиф внесе у нас крикета и пакистанската кухня (+рецепта)

Как Саиф внесе у нас крикета и пакистанската кухня (+рецепта)

Пакистанецът Саиф Рехман е първият герой от една поредица, която започваме съвместно с „Мулти култи колектив“ в рамките на кампанията им „Многообразието е вкусно“.

Рудолф ван Веен: Мисля си за романтика, докато готвя (+рецепти)

Рудолф ван Веен: Мисля си за романтика, докато готвя (+рецепти)

Световноизвестният кулинар нарече балканската кухня „открита и горда” За изкушените от кулинарията като мен идването на Рудолф в София се равнява на идването на някоя много любима рокгрупа например.

X