Необходими продукти:
150 г маслени бисквити
100 г масло
500 г крема сирене
500 г пасирана диня
1 ч.ч. захар
1 пакетче желатин
сладко от горски плодове
Начин на приготвяне:
1. Натрошете бисквитите и ги смесете с мекото масло.
2. Разпределете бисквитите и маслото на дъното на ниска тава. С пръсти потупайте, за да изравните.
3. Накиснете желатина във вода.
4. Пасирайте крема сиренето и му добавете захарта, пасираната диня и желатина.
5. Разбийте сместта - трябва да получите пухкав крем.
6. Разпределете крема с динята върху бисквитената основа и отгоре добавете тънък слой от сладко с горски плодове.
7. Пъхнете в хладилника за няколко часа.
Украсете с парченца диня, горски плодове и листчета босилек.
Коментари (0)
Вашият коментар