Напишете дума/думи за търсене

Женски поведения, които могат неволно да отблъснат мъжете

Представете си следната картина. Най-накрая мъжът, който ви задява с поглед, е решил да ви покани на среща. Вие приемате и неусетно сте на крачка да започнете връзка. Да, но нещо изведнъж се усеща различно. Какво се е пропукало? Той е загубил интерес към вас поради някаква приумица или вие сте го отблъснали неусетно?

Кои са най-дразнещите неща за мъжа в една жена?

1. Тя си мисли, че мъжът е банкомат
Едва ли има човек на този свят, който доброволно иска да бъде използван безпощадно или да го разглеждат като ходеща прасе касичка. За съжаление, има момичета, които грешно очакват, че всеки мъж трябва да им ходи по дупето и да задоволя всяка тяхна прищявка. Да, ама не.

2. Тя унижава другите
Необходимостта да се унижават околните със сигурност е едно отвратително качество в дадена личност. Бързо може да се разбере какъв е човекът отсреща след посещение на ресторант. Ако той се отнася пренебрежително с обслужващия персонал, то по-добре не си губете времето. Има доста по-ценни хора за обичане.

3. Тя се пали бързо
Друго отблъскващо нещо в една жена, ако разполага с „къс фитил" и се възпламенява за секунди заради глупости. Представете си да имате връзка с такъв човек, постоянно трябва да сте на пръсти около него. Пораснала жена, който се справя със стреса като малко дете. Дребно неудобство или трудност в живота й може напълно да я извади от релси до точката, в която емоционално да изпуши.

4. Тя не може да види гледната точка на друг човек
Жена с неспособност да разбере гледната точка на някой друг не е много привлекателна личност. Когато някой не може да се постави на мястото на друг човек и да разбере, че би се почувствал различно, като се има предвид ситуацията на отсрещния, е заявка за проваляне на любовната сделка. Удивително е как толкова много хора твърдят, че притежават емпатия, но са късогледи за усещанията на околните.

5. Тя е много несигурна
Несигурността се проявява по най-различни начини. Ревност, привързаност, контролиране, взискателност, прекомерна чувствителност. Ако една жена има нужда от един мъж, за да я накара да се почувства по-добре в кожата си, тя се нуждае от терапия, а не от връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X