Напишете дума/думи за търсене

За небцето

Четвъртата в света Ева Тонева и нейните уникални рецепти за козунаци

Четвъртата в света Ева Тонева и нейните уникални рецепти за козунаци

И понеже Великден е най-големият християнски празник, ние решихме да ви срещнем не с кого да е, а с един изключителен човек, творец на световно ниво и извор на великанско вдъхновение

Хитри начини за запазване на храната свежа за по-дълго време

Хитри начини за запазване на храната свежа за по-дълго време

Какъв е смисълът да следите за качеството на продуктите, които купувате, да пазарувате само органични храни, а да ги оставяте да се развалят за нула време

Печени сладки картофи с авокадо плънка

Печени сладки картофи с авокадо плънка

Време за приготвяне: 30 мин Необходими продукти: 2 сладки картофа на филийки с дебелина 1 см. сол на вкус черен пипер на вкус за плънката: 1 авокадо смес от канела и ядки 1/2 ч.ч

Вкусни и лесни рецепти за дресинг

Вкусни и лесни рецепти за дресинг

Универсален салатен дресинг богато на протеини лесно 2 порции 10 мин за 1 порция: 382 ккал мазнини 37,2 г холестерол 30 мг въглехидрати 12,2 г фибри 0,1 г протеини 1

Лили от Lipodve: Има толкова много не "страшни" десерти (+рецепти)

Лили от Lipodve: Има толкова много не "страшни" десерти (+рецепти)

Лили е невероятна! При това в истинския смисъл на думата. Тя е млада и е зъболекар, но готви като професионалист и снима също като такъв. Лили е нашето откритие на прага между два сезона и сме

Станислава от "Трохичка не остана": Цвеклото е незаменимо за вкусен шоколадов кекс (+рецепти)

Станислава от "Трохичка не остана": Цвеклото е незаменимо за вкусен шоколадов кекс (+рецепти)

Блогът на Станислава много прилича на така ценните тетрадки на мама и баба – от онези, в които всичко изглежда уютно и вкусно. Сигурно, за да струи такава топлинка от нейната „Трохичка не остана“

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

X