необходими продукти:
2 жълти чушки
1 червена чушка
1 с.л. масло
сол и пипер на вкус
4 яйца
50 г сирене
50 мл сметана
начин на приготвяне:
1. Измийте, почистете от семките и нарежете чушките. Сложете маслото в тиган и го загрейте на котлона. Задушете чушките за около 7-8 мин или до омекване и зачервяване.
2. Разбийте яйцата, добавете сиренето и сметаната към тях. Овкусете със сол и пипер, като имате предвид, че сиренето също е солено. Излейте сместа върху чушките и разбърквайте, докато яйцата се стегнат.
Поднесете по желание с нарязан пресен лук, магданоз или копър. Гарнирайте с млечен сос за по-богат вкус.
за още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар