Напишете дума/думи за търсене

приготвяне

;
Капризите на перфектните компоти (+рецепти)

Капризите на перфектните компоти (+рецепти)

Как да си направим компоти? След туршиите дойде ред и на сладката и компотите. Все по-малко домакинства инвестират време в това да си направят сладка и компоти

3 страхотни рецепти, в които може да използваме остатъците от храна

3 страхотни рецепти, в които може да използваме остатъците от храна

Със следните рецепти ще спестите пари и ще подобрите качеството на хранене на вашето семейство. Добавете ги към седмичното си меню, за да се възползвате от обичайните остатъци храна

Как да приготвим домашни сиропи и нектари

Как да приготвим домашни сиропи и нектари

След като вече са наясно с вредите на пакетираните сокове и газирани напитки, все повече хора приготвят домашни сиропи. Те също съдържат доста захар, но по-добре да се консумира захар отколкото

Меню срещу хроничен панкреатит (+рецепти)

Меню срещу хроничен панкреатит (+рецепти)

Диетолозите са категорични, че храната играе важна роля в профилактиката на заболяванията на храносмилателната система и в частност на хроничния панкреатит

В кухнята на Tolik, с когото и Джулия Чайлд би врътнала едни сарми (+рецепти)

В кухнята на Tolik, с когото и Джулия Чайлд би врътнала едни сарми (+рецепти)

Анатолий Попов е по-известен като Tolik, но също така е известен като „Tolik, в чиято кухня ухае ммммммм“, „Tolik, на когото манджичките са мамма миа!“, „ Tolik

Маслен сос с розе за пиле

Маслен сос с розе за пиле

порции: 2 ч.ч. време за приготвяне: 15 мин необходими продукти: 250 мл вино розе сокът и кората на 1 лимон 1 с.л. счукан чесън 150 г обезсолено масло на кубчета 1 с.л

Тънкости при приготвянето на риба (+рецепти)

Тънкости при приготвянето на риба (+рецепти)

Обичате риба и морски дарове, иска ви се да ги готвите по-често у дома, но все ви притеснява нещо, все ви се струва трудно. Не се плашете, а тичайте до магазина

Палачинкови рецепти от целия свят

Палачинкови рецепти от целия свят

Кулинарните историци все още не са успели да открият на кого принадлежи честта за изобретяването на палачинките, но едно е сигурно - от няколко века това лакомство е познато на хората

Как да избираме и готвим агнешко

Как да избираме и готвим агнешко

Много хора смятат, че агнешкото месо е мазно. Диетолозите обаче са категорични, че в него има три пъти по-малко мазнини от свинското, което означава, че и холестеролът е чувствително по-малко

Рецепти, полезни за костите и сърцето

Рецепти, полезни за костите и сърцето

Полезно за костите „Печено“ смути Богато на калций лесно 4 порции 15 мин необходими продукти: 20 г кокосови стърготини 2 с.л. елда 2 с.л. тиквени семки 2 банана на едро 50 г овесени ядки 150 г

X