Напишете дума/думи за търсене

кашкавал

;
Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Много голяма част от продуктите запазват или губят своите качества според начина, по който ги съхраняваме. Затова прочетете внимателно тези съвети за съхраняване на продуктите и ги запомнете

Пълнени чушки с пиле и царевица

Пълнени чушки с пиле и царевица

богато на витамин С лесно 4 порции 35 мин За една порция: 434 ккал мазнини 15,9 г холестерол 33 мг въглехидрати 50,1 г протеини 26,7 г фибри 11,9 г необходими продукти: 4 средно големи чушки 2 с.л.

Наденица с яйца

Наденица с яйца

богато на витамин А лесно 6 порции 30 мин За една порция: 286 ккал мазнини 23,2 г холестерол 192 мг въглехидрати 2,2 г протеини 16,7 г фибри 0,5 г необходими продукти: 6 яйца 3 парчета наденица 2

Пърленка с кашкавал и сирене

Пърленка с кашкавал и сирене

Необходими продукти: 500 г. брашно, 20 г. прясна мая, чаена лъжичка захар, 2 суп. лъжици олио, 250 мл. топла вода, половин лъжичка сол, 150 г. твърдо сирене, 150 г. кашкавал, 50 г. краве масло.

Спагети "Болонезе"

Спагети "Болонезе"

Необходими продукти: 250 г кайма смес 200 г спагети 100 мл доматено пюре 1/2 ч.ч. червено вино 1 морков 3 с.л. зехтин 1 ч.л. риган сол и черен пипер на вкус пармезан или кашкавал за поръсване Начин

X