Напишете дума/думи за търсене

брашното

;
Как да удължим живота на продуктите през зимата

Как да удължим живота на продуктите през зимата

На всяка домакиня се е случвало неведнъж да изхвърля продукти, защото са се развалили. И това се отнася както за малотрайните, така и за дълготрайните

Тайните на перфектното тесто за пай (+рецепта)

Тайните на перфектното тесто за пай (+рецепта)

Паят е великолепна храна, която е подходяща за всяко време на деня и за всеки повод. Съществуват и солени пайове, но за тях ще пишем друг път. Днес във фокуса на кулинарното ни внимание са сладките –

Да се отървем от вредителите в кухненския шкаф

Да се отървем от вредителите в кухненския шкаф

Появата на насекоми и вредители в кухнята невинаги показва, че почиствате дома си немарливо. Паразитите развалят храната, зърнените култури и брашното, причиняват щети, снасяйки ларви

Бабини рецепти за вкусни сладки

Бабини рецепти за вкусни сладки

Сладки пръчици 150 г смлени бадеми 150 г захар 1 белтък за глазурата: 1 белтък лимонов сок захар 1 Разбийте на гъст сняг белтъците със захарта и смесете с бадемите. Добавете ванилията

Рецепти от коледната кухня на баба

Рецепти от коледната кухня на баба

Коледна погача с мая 1/2 ч.ч.масло 1/2 ч.ч. захар щипка сол 4 яйца 1/2 ч.ч. прясно мляко 25 г мая 3 1/2 ч.ч. брашно сокът на 1 лимон жълтък масло за намазване 1 Разбъркайте маслото със захарта

Рецепти от кухнята на баба - втора част

Рецепти от кухнята на баба - втора част

Пандишпанови бисквити необходими продукти: 6 яйца 1 ч.ч. захар 1 к.ч. Олио 1 1/2 ч.ч. брашно начин на приготвяне: 1 Разбийте яйцата със захарта до побеляване и прибавете олиото и брашното

8 причини да не ядем хляб

8 причини да не ядем хляб

Все повече хора не консумират хляб и се опитват да следват диети, които не съдържат бързи въглехидрати. Хиляди последователи на този режим споделиха за промените в живота им

Портокалов пай

Портокалов пай

лесно 8 парчета 40 мин за една порция: 298 ккал мазнини 8 г холестерол 58 мг въглехидрати 53 г протеини 3 г за тестото: 1 1/2 ч.ч. брашно 1 1/4 ч.л. сол 1/2 пакетче студено масло на кубчета 1/4 ч

Съвети за домашен козунак

Съвети за домашен козунак

Обредното печиво можем да си купим от всякъде и по всяко време на годината. Но на Великден няма нищо по-вкусно от козунака, измесен вкъщи от сръчна домакиня.

X