богато на витамин В6
лесно
4 порции
20 мин
За 1 порция:
154 ккал
мазнини 7 г
въглехидрати 14 г
фибри 1,3 г
холестерол 39 мг
необходими продукти:
1 к.ч. ориз
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 глава лук
1 скилидка чесън на ситно
черен пипер
сол
начин на приготвяне
1 Нарежете чушките и лука на жулиени. Сварете ориза в подсолена вода с малко черен пипер. Няколко минути преди да свалите ориза от котлона, добавете към него чушките и лука.
2 Оставете ориза да изстине. Прибавете чесъна, още малко черен пипер, сол. Овкусете с балсамико, зехтин и сервирайте.
За още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар