необходими продукти:
1 малка консерва грах
4 филийки хляб
1 скилидка чесън
1 ч.л. зехтин
50 г кашкавал
1 ч.л. листа от мента
сол и пипер на вкус
начин на приготвяне:
1. Загрейте зехтина в тиган на котлона. Разполовете скилидката чесън и натрийте филийките хляб с нея. Запечете ги в тигана от двете страни. Попийте с кухненска хартия излишната мазнина от хляба.
2. Изцедете граха добре от сока в консервата. Настържете кашкавала и го смесете с граха и ментата. Овкусете със сол и пипер.
3. Гарнирайте филийките с граховата смес и ги подредете в плато за сервиране.
Ако вкусът на мента не ви допада, заменете я в рецептата с пресен копър.
За още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"
Коментари (0)
Вашият коментар