Напишете дума/думи за търсене

Безплатни консултации в офиса на ACIBADEM в София

Известният турски лекар д-р Ант Узай, специалист по вътрешни болести и хематология от болница „ACIBADEM KOZYATAGI HOSPITAL- KADIKOY“ в Истанбул ще консултира безплатно пациенти в офиса на ACIBADEM в гр. София на 26 април 2016 г., вторник.

Д-р Ант Узай е роден през 1975 г. в Разград. Началното си образование получава в училище „Екзарх Йосиф“ в родния си град, средното си образование завършва в гимназия ISTEK Фондация „ Атанур Огюз“ в Истанбул в периода 1989-1993. Като отличен ученик, той веднага е приет за студент в Тракийски университет Висше Медицинско училище в Одрин, където през 2000 г. завършва своето висше образование.

От 2000 г. е Доктор по медицина в Тракийски университет Висше Медицинско училище, Одрин, през 2005 г. придобива специалност „Вътрешни болести“ в Университетска болница Мармара, Катедра по вътрешни болести, Истанбул. През 2009 г. придобива втората си специалност „Хематология“ в Университетска болница Мармара, Катедра по хематология, Истанбул.

В периода 2000-2005 г е резидент по вътрешна медицина в Университетска болница Мармара, Катедра по вътрешни болести, Истанбул. През 2005 г. става старши резидент „Вътрешни болести“ в същата болница. От 2005 до 2009 г. е резидент по хематология в Катедрата по хематология на Университетска болница Мармара, , Истанбул.

По време на отбиване на военната си служба (2009-2010 г.) е произведен в чин лейтенант - специалист по хематология в Гюлхан Военна академия по медицина, Университетска болница Хайдарпаса, Истанбул.

Две години е бил на служба към турското Министерство на здравеопазването, като специалист по хематология в Ерзурум, Университетска болница за регионални изследвания и обучение, Ерзурум (2010-2012 г.). Бил е Ръководител на трансфузионния съвет на Университетската болница за регионални изследвания и обучение,

Д-р Ант Узай членува в Турското общество по хематология, Съюза на турските лекари, Турското общество по вътрешната медицина и Турското общество по Апитерапия.

През 2010 година става носител на Награда за заслуги от Главния щаб на Гюлхан Военна академия по медицина, Университетска болница Хайдарпаса, Истанбул.

Като водещ специалист по вътрешни болести и хематология, д-р Узай е участвал с лекции и презентации в многобройни конференции в целия свят. Негови статии са публикувани многократно в международни специалицирани медицински издания. Има повече от 15 постера на научни форуми, участвал е в преводи на медицинска литература по своите две дпециалности.

Записването за консултация с д-р Ант Узай се извършва на тел.: 02/ 8511 228 само в делнични дни и е задължително.

X