Необходими продукти:
1,5 чаши сурови семена от киноа
2 супени лъжици зехтин
500 г пилешки гърди
сол и черен пипер на вкус
голяма глава червен лук
2 чушки
чаша царевица
2 чаши зеленчукова салца
Начин на приготвяне:
Приготвя се киноа според указанията на опаковката. В същото време се загрява маслото в голям тиган. Поръсва се пилето с пипера и солта. Сготвя се на средна температура в продължение на 6 - 8 минути, като се обръща веднъж. Сваля се месото от котлона и като изстине, се нарязва на кубчета. Разбъркват се зеленчуците и се добавя филето към тях. Когато киноата стане готова, се комбинират всички съставки. Ако е необходимо, се добавят подправки.
Коментари (0)
Вашият коментар