Напишете дума/думи за търсене

Руладини с пилешко и кашкавал

Необходими продукти
500 грама пилешки гърди
1 чаена чаша бяло вино
2 яйца
300 грама гъби
100 грама кашкавал
100 грама бекон
2 кисели краставички
2 супени лъжици масло
брашно, черен пипер, къри, сол

Пилешкото се начуква под прозрачно фолио на тънки пържоли. Накисва се в бялото вино, сол, черен пипер и малко къри за половин час. В тиган се сгорещява малко масло и се запържват нарязаните на дребно гъби и бекон. Кашкавалът и киселите краставички се нарязват на дълги и тънки ленти. Пилешкото се отцежда за кратко от виното. В единия край на всяка пържола се подреждат част от гъбите и бекона, по 2 ленти кашкавал, краставички и чушка. Внимателно се завиват на руло и се забучват краищата с клечки за зъби, за да не изтече плънката. Всяко пилешко рулце се овалва в брашно, а после в разбитите яйца и се пържи в сгорещена мазнина до апетитен загар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X