Напишете дума/думи за търсене

3 очарователни комплимента, на които мъжете буквално не могат да устоят

Да направиш комплимент на мъж, изглежда като лесен начин да научиш как да го накараш да те хареса, нали? Това е нещо, което повечето жени пренебрегват или дори приемат за даденост. За момичетата е лесно да забравят да направят комплимент на момчетата, тъй като често се приема, че господата получават комплименти толкова често, колкото и дамите. Но истината е, че повечето мъже рядко, ако изобщо, получават комплимент.

За да станат нещата още по-лоши, повечето мъже наистина копнеят да чуят комплименти. Това е една от причините да има много несигурност в мъжкия пол. Ако не никога, то със сигурност рядко чуват комплименти или получават някакво уверение, че правят нещо правилно.
Помислете какво може да причини един комплимент на егото ви, когато не сте получавали такъв от известно време, и ще разберете защо комплиментите са толкова мощен инструмент в арсенала ви за флирт.

Когато комплиментите са толкова редки за мъжете, те почти несъмнено ще запомнят всеки комплимент, който получат.

Колкото по-добър е комплиментът, толкова по-добро е въздействието.
Предлагаме ви три очарователни комплимента, на които мъжът буквално не може да устои. Поне така твърди психологията.

1. Направете им комплимент за нещо, което не е свързано с кариерата им
Господата не искат да чуят колко впечатляващи са кариерите им. Мнозина вече си мислят, че парите, които изкарват, са единствената причина да имат жени до себе си. Това ще ги накара да мислят, че ги виждате като банкомат или че сте повърхностни. 62% от мъжете не говорят за пари с никого.

2. Направете му искрен комплимент за физическа характеристика
Комплиментът не означава нищо, ако звучи неискрено. Така че не правете комплименти за косата му, ако изглежда ужасно. Вероятно той ще разбере, че лъжете. Комплиментите към партньора ви могат да помогнат за укрепване на връзката ви и неговото самочувствие.

Вярвате или не, мъжете са толкова несигурни в телата си, колкото и жените. Това означава, че всеки комплимент, особено ако е специфичен за определен тип тяло, ще работи добре. Така че, ако посочите какви големи ръце има или колко хубави са очите му, това най-вероятно ще го накара да се разтопи.

3. Направете комплимент на мъж за факта, че се чувствате в безопасност с него и че сте привлечени от него
Тези две неща са това, за което мъжете се тревожат най-много. Като им кажете тези две неща, ще ги накарате да се почувстват като милион долара.
След като пробвате и видите как реагира мъжът до вас, ще разберете силата, която може да има един обикновен комплимент. Това дори може да спаси връзката ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X