Напишете дума/думи за търсене

Какво запалва искрата между Лейди Гага и годеника й Майкъл Полански

Певицата и бизнесменът са заедно от 2019 г.
СНИМКА: Х/@PopBase

Любовта на живота ми - така певицата и актриса Лейди Гага нарича вече бизнесмена Майкъл Полански, който е неин близък приятел от години. Попиконата, известна с това, че яростно крие личния си живот, изненада милионите си фенове, когато на летните олимпийски игри посочи Полански и като свой бъдещ съпруг. Звездата го представи на френския премиер Габриел Атал като “моя годеник”, докато триото гледаше заедно състезание по плуване. Тази неочаквана новина разтресе социалните мрежи и  добави още една бляскава нотка към игрите.

  Любовта между двамата пламва през 2019 г., когато се запознават благодарение на общия им приятел и колега на Полански Шон Паркър (предприемач и съосновател на “Фейсбук”). Двойката за първи път е видяна публично заедно в навечерието на Нова година през 2020 г. в Лас Вегас, а след това прекарват уикенд в Маями заради голямо спортно събитие. Почти година след запознанството им певицата се престрашава да разкрие връзката им, като публикува в социалните мрежи тяхна обща снимка от яхта и пише: “Забавлявахме се толкова много в Маями. С любов към всички мои фенове, вие сте най-добрите!”. И до днес обаче и Гага, и Полански предпочитат да държат отношенията си далеч от светлините на прожекторите. Певицата е тази, която понякога споделя част от романса им в интернет. През 2021 г. за рождения ѝ ден бизнесменът я разтапя със страхотен жест, който тя няма как да спести на феновете си. “Когато твоят любим ти изпрати всички цветя в Рим за рождения ти ден”, пише звездата, визирайки огромен букет и картичка с текст: “Обичам те, скъпа.

Нямам търпение да

се върнеш у дома

при мен и кучетата

Това е всичко, от което се нуждая”.

Свързва ги обаче и още нещо - общото им желание да помагат на хората. Според близки до влюбените именно работата им по благотворителни каузи запалва искрата между тях. Предприемачът е член на борда на Паркърския институт за имунотерапия на рака и финансира изследвания за лечение. Звездата пък е една от най-ангажираните в подкрепа на психическото здраве на младите хора чрез фондацията си Born This Way. Годениците работят за набирането на средства за много каузи, певицата дори организира и благотворителен концерт.

“Двамата са трудолюбиви и обичат да работят заедно по благотворителни проекти. Те не си седят просто вкъщи, а  се съсредоточават върху това къде могат да направят добро. Искат да помогнат там, където могат”, казва близък до двойката. В интервю попиконата разказва, че бъдещият ѝ съпруг разработва приложение за фондацията ѝ. “Born This Way, майка ми, Синтия Джерманота, и нашата съоснователка Ениста Смит, които обичам толкова много. С тях вече работи и любовта на живота ми, за да помогнат по темата за психичното здраве”, обяви гордо певицата. 

Любимият на Гага е завършил престижния Харвардски университет през 2006 г. Той получава бакалавърска степен по приложна математика и компютърни науки. След дипломирането си започва да гради кариера, като е

един от водещите

партньори в

инвестиционната

компания

Parker Group. През 2015 г. Полански става изпълнителен директор на фондация “Паркър”, която се занимава с филантропия в сферата на науката, глобалното затопляне и гражданските права. Майкъл е ангажиран и с инвестиции в стартъп компании, като подкрепя иновациите в технологичния сектор.

 Полански става популярен през 2020 г., когато се разбира за връзката му с Лейди Гага.

Преди да се срещне с една от най-големите звезди на попа, бизнесменът е излизал с редакторката на “Ню Йорк Таймс” Линдзи Краус. Двамата били гаджета в продължение на 7 г., но се разделят малко след университета. След края на връзката им предприемачът премахва журналистката от приятелите си във фейсбук. Преди години Линдзи написа коментар за това как се е почувствала, когато е разбрала, че бившият ѝ излиза с мегазвезда. “Лейди Гага е невероятна. Да се сравняваш с нея, е невероятно мотивиращо и препоръчвам на всеки да опита.”

За разлика от Полански Лейди Гага има няколко сериозни връзки през годините и това не е първият ѝ годеж. През 2011 г. тя се среща с актьора Тейлър Кини на снимките на неин видеоклип. Четири години по-късно Кини предлага брак на звездата с пръстен във формата на сърце. Двойката обаче не стига до олтара и през лятото на 2016 г. се разделя.

Вторият опит за брак на актрисата е през 2018 г., когато се залюбва с агента на таланти Кристиан Карино. Двамата се сгодяват, но отношенията им приключват през 2019 г., преди да си кажат заветното “да”.

Лейди Гага най-накрая откри щастието с Майкъл Полански, който

не спира да я подкрепя,

пишеха медиите в САЩ преди години след новината, че певицата отново има мъж до себе си. Годеникът ѝ буквално се е превърнал в нейна опора. Пример за това е, че докато актрисата снима филма “Домът на Гучи” в Италия, нейните две кучета бяха откраднати по време на обир в Лос Анджелис, което я хвърля в истински ужас. Именно Полански е този, който я успокоява, като ѝ съобщава, че животните са открити.

“Тя току-що беше пристигнала в Италия, за да снима, точно преди кучетата ѝ да бъдат откраднати. Беше много разстроена заради това няколко дни. Изведнъж получи съобщение от Майкъл. Той ѝ изпрати видеоклип как кучетата са обратно при него”, разкрива познат на двойката. През март тази година Гага отпразнува своя 38-и рожден ден в тесен кръг с приятели и любимия си човек. Близките ѝ останали очаровани от влюбените и отношенията им: “Тя се усмихваше и се смееше цяла нощ. Беше забавен празник. Той ѝ позволи да блесне и се увери, че тя има всичко, от което се нуждае”.

Звездата ще е Харли Куин в новия филм за Жокера

Освен с новина за годеж Гага изненада своите фенове и с нов филм. Наскоро беше пуснат вторият трейлър на филма Joker: Folie A Deux, в който певицата ще изиграе психоложката, превърнала се в престъпник - Харли Куин. Хоакин Финикс се връща в главната роля на Жокера, след като спечели “Оскар” през 2019 г. Продължението за злодея от филмите за Батман  е режисирано от Тод Филипс и е обявено за  музикален психологически трилър.  Премиерата ще е на 81-ия международен филмов фестивал във Венеция тази година, където ще се състезава за голямата награда “Златен лъв”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X