Напишете дума/думи за търсене

сирене

;
Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Много голяма част от продуктите запазват или губят своите качества според начина, по който ги съхраняваме. Затова прочетете внимателно тези съвети за съхраняване на продуктите и ги запомнете

Тофу - символът на полезната храна (+рецепта)

Тофу - символът на полезната храна (+рецепта)

Сиренето тофу се прави от соеви зърна. Цветът му е белезникав, с жълт отенък или леко сивкав. Консистенцията му е като на желе, но и достатъчно еластична, за да се реже на парчета

Пътеводител за синьото сирене

Пътеводител за синьото сирене

Синьото е екзотичен цвят за храна, но кой не знае за синьото сирене. Всъщност то не е само един вид – кажи-речи всяка страна в Западна Европа си има своята гордост, пронизана с благородна плесен

Морковена салата с шамфъстък и сирене

Морковена салата с шамфъстък и сирене

богато на витамин А лесно 6 порции 20 мин за 1 порция 73 ккал мазнини 5,4 г въглехидрати 6,3 г фибри 1,4 г протеини 0,8 г необходими продукти: 1 ч.л. кимион на зърна 2 с.л. лимонов сок 2 с.л

Как да режем сирената за възможно най-добър вкус

Как да режем сирената за възможно най-добър вкус

Експерти от американския Институт за домакинство разкриха как да режем правилно сирената според текстурата и формата им, за да запазим максимално добрия вкус, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА

Шоколадов чийзкейк

Шоколадов чийзкейк

богато на витамин А лесно 15 мин + охлаждане 12 порции За една порция: 278 ккал мазнини 18,2 г холестерол 64 мг въглехидрати 25 г протеини 4,8 г фибри 0,

Що е то ДИП (+рецепти)

Що е то ДИП (+рецепти)

Ето още един вид ястие, което все по-често намира място на трапезата ни. Думата идва от английското dip, което означава „топвам”. Винаги сме имали в традиционната ни кухня сосове и разядки,

Страхил Иванов: Всеки може да изглежда добре с готвена храна и без лишения

Страхил Иванов: Всеки може да изглежда добре с готвена храна и без лишения

Интернет пространството е пълно с хора с перфектни фигури, които се снимат само до плодове и зеленчуци. Човек започва да се чуди може ли да изглежда добре, ако се храни с готвени ястия,

Моцарелата - италиански дар за небцето (+рецепта за домашна моцарела)

Моцарелата - италиански дар за небцето (+рецепта за домашна моцарела)

Истинската моцарела се прави от биволско мляко и има порцеланово бял цвят. Вътрешността й е еластична и пастообразна, с дъх на сметана. Произхожда от местността на Неапол.

Малките тайни на диетолозите

Малките тайни на диетолозите

Всеки може да отслабне и да се храни здравословно, но има някои тънкости, които трябва да се спазват. Не са много, не са и сложни. Диетолозите проговарят за своите тайни,

X