Напишете дума/думи за търсене

киселини

;
Тученицата - непознатата лечебна храна

Тученицата - непознатата лечебна храна

Докато ние я изскубваме и хвърляме като досаден плевел, в Индия, Америка, Германия, Гърция, Кипър и на други места по света я ценят като лечебна храна и я продават на висока цена.

9 примамливи причини да пием зехтин на гладно

9 примамливи причини да пием зехтин на гладно

Зехтинът не е просто подправка за салати. В него се съдържат много хранителни вещества, мастни киселини и витамини. Той е много важен продукт за здравето.

Предимствата и недостатъците на граховия протеин

Предимствата и недостатъците на граховия протеин

Когато говорим за протеин като хранителна добавка, разбира се, суроватъчен протеин е може би най-често срещания избор. След него се нареждат форми като казеин, протеин от колаген, а за тези,

Омега-3 и тяхното важно значение за организма

Омега-3 и тяхното важно значение за организма

Когато става дума за хранителни добавки, има една определена, която не бива да пропускаш – омега-3 мастни киселини. Те са от огромна полза за здравето на тялото и мозъка ти.

Содата за хляб като лекарство

Содата за хляб като лекарство

Ако се оригнете до 2-3 минути след като сте пили сода за хляб, ето какво означава това: Содата за хляб (натриев бикарбонат) се синтезира от панкреаса,

Ослепителната коса идва с тази храна

Ослепителната коса идва с тази храна

Много от жените все се чудят как моделите в рекламите имат толкова разкошни коси.

Омега-6 мастни киселини срещу артрит

Омега-6 мастни киселини срещу артрит

Ако не сте чували за гама-линоленова киселина, не се притеснявайте, много хора не са. Оказва се, че омега-6 ГЛК мастна киселина, която намалява възпалителните процеси в тялото.

Мит е, че от мазнините се напълнява

Мит е, че от мазнините се напълнява

Често отслабващите смятат, че трябва да изключат мазнините от храненето си. Но това е грешка. Мазнините са нужни за всяко правилно хранене. Кои да консумираме обяснява диетологът и фитнес инструктор

По какво си приличат агнешкото и рибата

По какво си приличат агнешкото и рибата

Полезните мазнини обясняват защо наричат това месо сухоземна сьомга. Познавачи казват, че различават безпогрешно хубавото агнешко още в магазина по цвета на тлъстинките му.

Проф. Байкова: Високият холестерол е масов проблем

Проф. Байкова: Високият холестерол е масов проблем

Всички искаме здраво поколение, затова да внимаваме с вредните храни Специалистите по хранене и диететика отдавна водим битката за промяна към здравословно хранене, като се започне от най-малките.

X