Напишете дума/думи за търсене

зеле

;
Как да не преяждаме по празниците

Как да не преяждаме по празниците

Задават се празници и дълги трапези. Нека не забравяме, че след почивката идва делник, в който любимата ни рокля или панталонът от еди-кой-си костюм ще са станали с една идея по-тесни в кръста.

Пеци Гюзелев отново с “Щурците”  за тяхната 50-годишнина

Пеци Гюзелев отново с “Щурците” за тяхната 50-годишнина

Големият музикант Пеци Гюзелев ще оживее на видеостена за спектакъла, с който група “Щурците” ще отбележи 50-ата си годишнина, откакто е създадена. Кирил Маричков,

Здравословно хранене по Коледа? Възможно е.

Здравословно хранене по Коледа? Възможно е.

Водени от максимата, че веднъж годишно е Коледа и човек трябва поне по празниците да се отпусне, много от нас направо прекаляват. Не случайно спешните отделения на болниците се пълнят с преяли и

Пролетно зелено ще е цветът на 2017-а

Пролетно зелено ще е цветът на 2017-а

Пролетно зелено е цветът на 2017 г. Това определи Институтът за цветовете на компанията “Пантон”, който по традиция разкрива тенденцията в началото на всеки декември.

Бърза салата от зелен боб с бекон

Бърза салата от зелен боб с бекон

необходими продукти: 100 г варено-пушен бекон на кубчета 1 глава лук на ситно 500 г замразен зелен боб сол и черен пипер на вкус 1 скилидка счукан чесън начин на приготвяне: 1.

Ананасът и комбинацията на сладко с люто са най-полезни за мозъка

Ананасът и комбинацията на сладко с люто са най-полезни за мозъка

Ананасът, червеното зеле и комбинацията на сладко с люто са сред най-полезните за мозъка храни. Това каза готвачът Николай Петров, цитиран от "Нова телевизия".

Варените зеленчуци са по-полезни от суровите

Варените зеленчуци са по-полезни от суровите

Краят на зимата и началото на пролетта е най-трудният за организма сезон. Тогава той се нуждае най-много от витамини. Традиционно се смята, че в морковите има много витамин А.

Зеленчуков сладкиш

Зеленчуков сладкиш

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Проф. Байкова: Киселото зеле ни предпазва от рак

Проф. Байкова: Киселото зеле ни предпазва от рак

Киселото зеле може да предотврати в голяма степен раковите заболявания. Това каза пред БНТ диетологът проф. Донка Байкова. В сезона на вирусите традиционната за родната трапеза храна е естествено

Внимавайте със зеления чай

Внимавайте със зеления чай

Обикновено приписват на зеления чай подмладяващи свойства. Но изследванията доказват, че прекомерната употреба на антиоксиданти не носи нищо друго, освен вреда – тъй като организмът престава да се

X