Напишете дума/думи за търсене

добавя

;
В кухнята на Мария Христоу от My Cooking Book (+рецепти)

В кухнята на Мария Христоу от My Cooking Book (+рецепти)

Мария Митева-Христоу е родом от Пловдив, израснала е в Чепеларе, а днес живее в Кипър заедно със съпруга си и двете си прекрасни деца. Гостуваме на виртуалната й трапеза

Зелено смути с банани и спирулина

Зелено смути с банани и спирулина

През последните няколко години смутитата направиха огромен фурор, завалядавйки сърцата на много хора по света! В тях може да сложиш всичко - от плодове, през зеленчуци, чак до хранителни добавки

Пълнозърнеста паста с босилек и домати

Пълнозърнеста паста с босилек и домати

Италианската кухня бележи класациите за една от най-предпочитаните и любими кухни на хората по света. Ястията са лесна за приготвяне, изключително апетитни, и най-вече – запомнящи се

Съставки, които не трябва да добавяме към кафето

Съставки, които не трябва да добавяме към кафето

Кафето е спътник като никой друг. Може да му се насладим в офиса, с приятели или в утрините у дома. Въпреки това както не бива да прекаляваме с консумацията на тази напитка, има определени съставки

Скритите капани в полезните храни

Скритите капани в полезните храни

Любовта към здравословното хранене ни прави все по-внимателни към съдържанието на чинията ни. Често обаче не си даваме сметка, че робуваме на стереотипи, наложени от рекламите

Радослав Маринов: Ако страдате от остеопороза, забравете за месото и млечните продукти

Радослав Маринов: Ако страдате от остеопороза, забравете за месото и млечните продукти

Радослав Маринов е вегетарианец от 8 години и веган от 8 месеца. Заради любовта си към животните и желанието му да се намали стреса върху тях, не яде животински продукти – месо, яйца, мляко и сирене.

Веси от "Сладко и солено": Обожавам рецептите за хляб от целия свят

Веси от "Сладко и солено": Обожавам рецептите за хляб от целия свят

Всичко, което Весела Казакова прави в своя блог „Сладко и солено“, изглежда вкусно, интересно и красиво, но да си призная, най-много от всичко харесвам нейната скромност.

Кремена от Cook with a smile: Със сирене и яйца могат да се направят чудеса (+рецепти)

Кремена от Cook with a smile: Със сирене и яйца могат да се направят чудеса (+рецепти)

Сайтът й е пълен с изкушения от „новата“ и от класическата кулинария. Евъргрийни като свинско със зеле и крем карамел са поднесени с такъв усет и така уютно,

X