Напишете дума/думи за търсене

Започнаха интересни зодиакални дни

От 24 октомври започнаха напрегнати аспекти между две двойки планети, които отварят период до 3 ноември, старателно вплел във времето равносметки, дилеми и желание за крайни решения.
Момчето на зодиака Марс влиза в спор с големия и властен Плутон. Конфликтът им се случва в последните критични градуси на знаците Рак и Козирог.

Палавникът Меркурий, подкрепен от магьосника Нептун, предизвиква на разговор неуморния и щур Уран.
На земно ниво отношенията на планетите може да се усеща като напрежение и липса на избор. Сякаш заклещени в рамката на правилата, никой не чува нашите желания. Меркурий в Скорпион ще бъде готов да борави с умението си за манипулация, отлична памет и злопаметност. Ще има желание да сподели, напомни и използва ситуациите за постигане на собствените си цели.

Опитайте се в идващите дни да запазите спокойствие, за да бъдете наблюдателни и разумни в изборите си. Времето е тест за служебни отношения, лични връзки и приятелства. Маските от лицата на околните ще падат и ще виждате действителността под забележки, намеци и неочаквани предложения.

Избягвайте бизнес разговори и срещи, от които целите напредък и успех. В личен план бъдете готови да чуете голата истина, подправена със силни емоции и искреност.

Най-силно въвлечени в емоциите на планетите ще бъдат родените в трета декада Телци, Раци, Скорпиони и Козирози, както и хората, които имат лични планети в последните 10 градуса на избраните знаци. За тях времето ще бъде чистилище, от което ще излязат по-мъдри, чисти и свободни.

С обич,
Ваша Вени

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X