Напишете дума/думи за търсене

Звездите и месец октомври - вълнуващи пътешествия и подреждане на целите

Внимателен и дружелюбен се задава месец октомври. Джентълменски затваря вратата на лятото и ни кани на вълнуващо пътуване в цветовете на есента. Събира разпилените ни мисли, старателно консервира летните ни спомени и ни поднася топъл чай с резенче лимон и свежа курабийка. Нека имаме уют, време за себе си и вдъхновение.

С обич на 2 октомври ни прегръща със Слънчево затъмнение и новолуние в знак Везни. Това събитие е програма за сбъдване на мечти в личен план. Пожелайте си любов, подкрепа и разбирателство. Заявете желанията на сърцето си и бъдете готови да сбъднете най-съкровените си копнежи за обич. Най-голям шанс за намиране на партньорство в личен и професионален план се дава на родените на 1-ви, 2-ри и 3 февруари, юни, август, октомври и декември.

На 9 октомври благородният Юпитер навлиза в ретроградна фаза. Това ще ни даде възможност да се върнем към недовършени преговори и да вдъхновим творческите си проекти.

В средата на месеца Плутон се освобождава от ретроградната си фаза и носи развитие по важни и ключови за живота ни проекти.

На 17 октомври ще се случи пълнолуние на 24 градуса в знак Овен. То ще предизвика родените на 16-и, 17-и и 18 януари, април, юли и октомври за ключови промени и прекратяване на професионални ангажименти и/или лични отношения. Съветвам ги да не действат прибързано, но да се чувстват подкрепени от светилата за кураж в плановете.

Овните трябва да бъдат търпеливи в първата половина на месеца. Дотогава ги очакват конфликти на работното място и противоречия в къщи с близките хора. След 18 октомври могат да очакват задвижване на работни проекти, финансови постъпления и повече обич и разбирателство.

Телците ги съветвам през този месец да ревизират плановете си, като обмислят отношенията си в личен и професионален план. Месецът не е щедър на късмет и лекота. Времето е хубаво за работа по стари проекти и търсене на нови пътища за развитие. Не влизайте в конфликтни ситуации и спорове.

Близнаците ги очаква развръзка по стари казуси, напредък в бизнес делата и повече хармония в личните отношения. Особено щедро на късмет и чудеса е времето в първата половина на месеца. След 18 октомври не започвайте нови връзки и не подписвайте важни бизнес договори.

Раците ги очаква сложен и противоречив период до средата на месеца. Няма да липсват нови възможности във всеки план, но те ще изискват висока цена, време и ресурс. Не изпускайте тези възможности, но бъдете по-активни в тяхното реализиране във втората половина на месеца.

Лъвовете ги споделя хармония и спокойствие в първите 15 дни от месеца. Могат да използват това време за стартиране на нови бизнес начинания и организиране на важни срещи. Втората половина на месеца ги очаква с изпитания на търпението и противоречия с околните.

При Девите се очертава спокоен и хармоничен период до средата на месеца. Втората половина на октомври ще им носи нови идеи, предложения и запознанства. Тогава могат да очакват радости, неочаквани предложения за партньорство и приятни изненади. След 18 октомври родените в първа декада могат да очакват конфликти в личен план.

На Везните им предстои щастлив и безоблачен месец. Възможно е да изпитват липса на енергия и мотивация, но късмета ще им сервира нови възможности, което не е хубаво да подминават. До 17 октомври е подходящо време за започване на нови начинания и стартиране на лични отношения.

Скорпионите ги застига вихрушка от приятни новини, късмет и нови възможности във втората половина на месеца. Ще се чувстват се уверени, силни и стратегически подготвени за нови хоризонти. Могат да използват времето в първата половина на месеца за анализ на фактите и подреждане на целите по приоритет.

Стрелците имат възможност до 18 октомври да съберат мислите си и да организират плановете си. След тази дата ги очакват приятни изненади, бизнес предложения и повече обич в личен план. Месецът е хубав за нови начинания, пътувания и търсене на съмишленици.

Козирозите трябва да оставят излишните си ангажименти и да се фокусират върху най-важното. В първата половина на месеца е възможно да се чувстват отегчени от ежедневните грижи и не разбрани от околните. След 14 октомври могат да очакват задвижване на идеи и стари проекти. От тогава ще се чувстват подкрепени от Вселената във всяко начинание и отношенията.

Водолеите трябва да използват първата половина на месеца за напредък в професионален план. Дава им се възможност за кариерно израстване и промяна на работното място. Втората половина на месеца е подходяща за анализ на отношенията. В личен план бъдете търпеливи и не взимайте ключови решения.

За Рибите се очертава щастлив и изпълнен с приятни изживявания месец. Ще се радват на енергия, разбиране и подкрепа в личен и професионален план. Могат да очакват предложение за професионално развитие и е подходящо да потърсят повишение на възнаграждението си. Нека се оглеждат за ново запознанство и/или покана за вълнуващо пътуване.

Желая на всички спокоен и щастлив месец,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

Тук може да прочетете интервюто с нея, в което тя споделя какво ни очаква през 2025 година според звездите. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X