Напишете дума/думи за търсене

Работят ли серумите за растеж на вежди?

Вече ви запознахме с причините веждите да изтъняват и оредяват с възрастта.
Какво може да подпомогне техния растеж?
Серумите за растеж на веждите са популярен продукт в днешно време, но има документирани странични ефекти от съставки като биматопрост, който е тясно свързан със семейството на хормоните простагландини. Страничните ефекти може да включват зачервяване, сърбящи очи, обезцветяване на клепачите, увисване на клепачите и др.

Други серуми съдържат миноксидил - вазодилататор, който лекува косопад и високо кръвно налягане. Страничните ефекти могат да включват дразнене на кожата, нежелано окосмяване, ако разтворът се разпространи в други части на лицето, да предизвика намалена зрителна острота, ако попадне в очите.

Ако искате да изпробвате серум за растеж на вежди, пазарувайте внимателно, за да изберете продукт, който е подходящ за вашия тип кожа, и не забравяйте да следвате указанията му. Избягвайте тези, които съдържат хормони, които могат да имат някои странни странични ефекти като дразнене, сухи или подпухнали очи, тъмни кръгове под очите и потъмняване на клепачите. Вместо това се придържайте към серуми, които съдържат пептиди.

Друг възможен вариант е ламинирането на веждите. Това е чудесно решение, което не е перманентно, за разлика от микроблейдинга (техниката за полупостоянно козметично татуиране, при която се използва инструмент с форма на острие с малки игли, за да създаде вид на по-пълни, по-дефинирани вежди). С ламинирането може да отпуснете веждата и да я позиционирате нагоре, за да придадете по-плътен вид. Съчетайте това с добра комбинация от молив и пудра за вежди и ще имате по-пълни вежди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X