Напишете дума/думи за търсене

Сатурн в живота и в хороскопа - част 2

В тази статия продължавам разглеждането на натален и транзитен Сатурн през седми до дванайсети дом.

7-и дом

Ключова е ролята на Сатурн в тази зона. Този човек може да изглежда лекомислен и хаотичен, но всъщност той е отговорен и много сериозен. Държи на дълбоките отношения, доверието и честността. Има високи изисквания към другите, но самият той предлага опора на партньора си в личния живот и бизнеса.

Урокът на тази позиция на планетата е изграждане на доверие към другите. Търсене на лекота в отношенията и задълженията.

Преминаващият Сатурн през тази зона изисква и обикновено предизвиква категорични промени в личния живот или на работното място. Той е критичен, недоволен и взискателен към партньора ни, бизнес съдружника, шефа или близкия човек. Иска ни се да приключим стари отношения и занимания и да започнем нови. Хубаво е да анализирате своите дейности и хора, с които споделяте живота си, като избягвате необмислени и прибързани решения.

Може да отработите заръките на Сатурн с развитие на допълнителна дейност, бизнес или хоби.

8-и дом

Тази позиция на Сатурн ограничава възможността от получаване на наследство, както и да разполагаме с парите на партньора си. Човекът не харесва кредитите и всякакви други финансови зависимости.

В положителен план Сатурн дава добри аналитични способности и работа с документи, които могат да дадат възможност за работа в счетоводство, данъчни служби, застрахователни компании и медицината.

Планетата е признак за дълголетие и тук дава шанс за дълъг живот.

Транзитният Сатурн през 8-и дом съветва да не влизате в кредитни задължения и да не очаквате извънредни финансови постъпления извън заплатата ви. Хубаво е да предоговорите и/или рефинансирате кредит или лизинг, да си направите застраховка на имота и/или живота. Възможно е изостряне на хронични заболявания.

9-и дом

Много често Сатурн в 9-и дом забавя процеса на образование. След средното образование следва пропуск от 1-2 години или решава, че висшето образование не му е нужно. До 28-30 си години човекът търси своите приоритети, интереси и създава целите си. След тази възраст е уверен и категоричен по пътя си.

Преминаващият Сатурн през тази зона на хороскопа съветва да обърнем внимание на своите умения, квалификация и професионални качества. Време за учене и личностно развитие.

Случва се този транзит да дава започване и решение на съдебни дела.

10-и дом

Хората, родени със Сатурн в 10-и дом, са родени лидери, с аналитичен ум, заложени професионални успехи и високо място в обществото. Той се ражда със знанието как да бъде авторитет и да влияе на околните. Въпреки дарбите си, този човек има предизвикателството на първите си 28-30 години, които му давят забавяне към успеха. За да бъде реализиран победата на планетата тук, човекът трябва да разполага с търпение, да бъде последователен, трудолюбив и неспиращ развитието си с квалификации, курсове и преследване на професионално израстване.

Премиващият Сатурн тук дава заслуженото в живота на всеки. Тези, които в предишното му преминаване през 9-и дом са положили усилия за развитие, сега получават повишение на работното си място. Други подписват молбата си за напускане и се налага да се приберат в къщи и да преразгледат живота си. Може да очаквате както издигане, така и упадък. Всичко зависи от вашите избори в последните 3 години.

Очаквайте и промяна на дома, преместване и желание за започване на бизнес.

11-и дом

Родените със Сатурн в тази зона имат трудности да се вписват в екип и не се чувстват добре в компанията на много хора. До своята 30-годишнина ще избягват публични изява и може да изглеждат странни и дистанциране за приятелите си. Затова пък имат добри преподавателски способности, които могат да развият в професия.

Премиващият Сатурн през тази зона ревизира приятелствата и интересите ни. Често търсим нови съмишленици и групи от хора, в които се чувстваме добре. Усещаме старите си контакти изхабени и загубили своята стойност.

Възможни са грижи с възрастни роднини, лели, чичовци, братовчеди или доведени деца.

12-и дом

Притежателите на Сатурн в 12-и дом имат предизвикателство да приемат вярата и доверието към невидимия свят, Бог и висшите сили. Тези хора обикновено не приемат божествената намеса и замисъла на създателя. След 28-ата си година е възможно да имат интерес към окултното и мистерията, но той основно е изследователски и търси път към сърцето.

Планетата тук не носи реални ограничения и вреди.

Транзитно преминаващ, обикновено си взема почивка и се занимава с нашите мисли, решения и намерения. Рядко дава реални събития, но работи усилено с подсъзнанието ни.

Времето е хубаво за пътувания, духовни практики, йога, медитация, разходки сред природата, работа с билки и Арома масла.

С уважение,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

към първата част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X