Напишете дума/думи за търсене

Украсете дома си с керамична глазура

Въпреки че е чудесен декор, керамичната глазура обикновено е малко позната и използвана за украса на жилището. Тя обаче е много популярна в ислямските декорации и може да бъде чудесен вариант за всеки домашен декор.

Както в архитектурата, така и в декора, керамичната глазура е в постоянен възход от Средновековието.
Освен в архитектурата и декора, тя се появява и в бижутата. Керамичната глазура предлага галантна обстановка. Това несъмнено е очарователен и наистина красив елемент за интериорния дизайн.

Настройката, която създава
Керамичната глазура предлага истинска елегантност. Тя има за цел да създаде обстановка, която украсява и предава аура на лъскава изтънченост.

Светлината, която се отразява в нея, е това, което наистина я кара да блести красиво.

Керамичните глазирани произведения изглеждат прекрасно както във всекидневните, така и в спалните. Ако искате да го изложите на показ за очите на всеки, всекидневната е идеалното място да приемете и впечатлите гостите си.

Кани: те не са твърде често срещани в домашния декор. Но с керамична глазура  те преминават от функционални към декоративни елементи. Изглеждат красиво в рустикален стил.
Вази: те са класически керамичен аксесоар, който е задължителен за декор. Керамичната глазура ще им придаде динамичен вид благодарение на светлинните отражения.
Саксии: керамичната глазура ще ви помогне да създадете ярка обстановка, която си играе със зеленината на растенията и отражението на светлините.
Рамки за огледала: рамкирането на огледало с керамична остъклена рамка може да бъде чудесна идея. Ще украси огледалото и ще помогне за създаването на елегантен декор.


Фигурки:
керамични птици, хора, фантастични създания, растения или цветя, всички ще привлекат вниманието с красивите си форми и външен вид.
Купи: имате нужда от тези артикули в домашния си декор за всекидневната и антрето. Керамична стъклена купа ще бъде перфектна за съхранение на ключовете или да поднесете лека закуска, когато имате гости.

Придайте на дома си лъскав, цветен и динамичен декор с помощта на глазирана керамика.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X