Напишете дума/думи за търсене

Lidl пуска специална серия от продукти, вдъхновени от сериала “Емили в Париж”

Източник: Envato

Във втората част на 4-ти сезон героинята се впуска в ново приключение, а веригата е подготвила специални изненади за най-големите фенове

Хитовата поредица, която завладя сърцата на милиони зрители по света „Емили в Париж”, отново е тук. След като в първата част от последния четвърти сезон Емили бе готова да направи смел избор, за да получи всичко, което иска както от града, така и от мъжа на мечтите си, сега тя се впуска в едно ново приключение. Съдейки от трейлъра за втората част, продължението отново ще ни предложи купища романтика, мода и задълбочени приятелски отношения, а героинята на Лили Колинс ще предприеме едно доста завладяващо пътешествие - от каране на ски във Френските Алпи до запомняща се почивка в Рим.

Втората част от четвърти сезон на „Емили в Париж” започна миналата седмица – на 12 септември, а от днес започва тематичната седмица в Lidl със специални изненади за всички фенове на емблематичния сериал. В периода 16-22 септември клиентите на веригата могат да открият голямо разнообразие както от хранителни, така и нехранителни предложения, посветени на Емили.

Всички почитатели на сериала, които са нетърпеливи да проследят какво се случва с изпълнения с емоции и предизвикателства живот на Емили, могат да усетят вкуса на Париж със специално брандирани френски макарони, които се предлагат на цена 6,99 лв. за 6 броя в опаковка. Подобно предложение са и кексчетата с шоколадов блат и шоколадова сърцевина на цена 4,49 лв., както и мини еклерите с пълнеж от ванилия и заливка от белгийски шоколад, които са 12 броя в опаковка и са на цена 4,29 лв.

За тези, които искат да добавят и глътка изискан вкус към историята на сериала, има специално розе “Емили в Париж”, което се предлага във варианти Малиново личи или Ягода и цена 6,99 лв. Към него за почерпка могат да се добавят шоколадов кувертюр с вкус на шампанско за 4,49 лв. или типичните и толкова вкусни мадлени, които се предлагат на цена 4,99 лв. за опаковка от 250 г.

Източник: Envato
Източник: Envato

От Lidl са помислили и за феновете, които обичат комфорта и предпочитат да проследят всеки момент от сериала на дивана у дома. От 16 до 22 септември веригата предлага тематични пижами от 100% памук и в комплект от две части за 19,99 лв., както и специален халат за баня, който може да бъде открит в различни размери и цена 24,99 лв.

Това са само малка част от всички предложения, свързани с хитовата поредица „Емили в Париж”, които може да откриете в най-близкия Lidl магазин. Не пропускайте да разгледате и останалите идеи в седмичната брошура на веригата.

  • Ключови думи:
X