Напишете дума/думи за търсене

ензим

;
Ани Стойчева: Суровата храна подсилва имунитета

Ани Стойчева: Суровата храна подсилва имунитета

Изследвания на световни учени в областта на здравословното хранене доказват, че имаме ли добро храносмилане, е много вероятно да имаме устойчив на вируси и болести имунитет

Как да ядем куркумата, за да извлечем максимални ползи от нея

Как да ядем куркумата, за да извлечем максимални ползи от нея

Много модно стана да се яде куркума. И има защо! Жълтата подправка дължи цвета си на един пигмент, чиито лечебни свойства са наистина вълшебни. Справка в най-богатия медицински архив в света MEDLINE

3 причини да пием комбуча

3 причини да пием комбуча

Хората от китайската династия Ян в Китай още 250 г преди Христа ферментирал чай. Наричали я еликсир на безсмъртието. Няколко века по-късно в Русия била известна като чаен квас.

Непоносимост към лактоза - какво трябва да знаем

Непоносимост към лактоза - какво трябва да знаем

Другото наименование на лактозата е млечна захар. Представлява въглехидрат, който се съдържа в млякото и млечните продукти. Сама по себе си лактозата е полезна, тъй като е източник на енергия,

Вредните вещества в хранителните добавки

Вредните вещества в хранителните добавки

Стремежът ни да влезем в добра форма бързо, с хранителни добавки, често може да има обратен ефект. Затова винаги преди да си купите такива се консултирайте с личния си лекар и то след предварителни

X